Güncel

BAŞKAN KOCAMAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

23 Temmuz 2021 Saat: 15:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 488 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN KOCAMAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Kocaman mesajında;

 

Kurban Bayramı'na daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz. Son 1,5 yıldır bayramlarımızı buruk ve alışkanlıklarımızdan farklı yaşamak zorunda kaldık. Pandemi ile mücadele kapsamında kısıtlamalara tabi olduk. Allah’ın izniyle bu Kurban Bayramımızı maske-mesafe-hijyen kurallarına bağlı olarak kısmen daha özgür kutlayabileceğiz. Aşı seferberliğimiz hızla devam ediyor.

 

Bayramlarımız bir arada olunca daha güzel ve daha anlamlı. Beraberlik ve dostluk duygularımızın pekiştiği bu özel günler aynı zamanda, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı da güçlendirme vesilesidir. Kurban Bayramlarında teslimiyet, paylaşım, bereket ve şükür vardır. Sevgi ve merhamet vardır. Rabbim hem dua edenlerden, hem dua alanlardan olmayı nasip eylesin.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; salgınların, afetlerin olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunu huzurla yaşayabildiğimiz nice bayramlara kavuşmak dileğiyle tüm Müslüman âleminin Mübarek Kurban Bayramını kutlar; Kartepeli hemşehrilerime sağlık, mutluluk, huzur, kardeşlik ve esenlikler getirmesini temenni ederim” dedi. Kartepe’de Kurban Bayramı bayramlaşması 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günü (Kurban Bayramı’nın II’nci günü) 09.30’da Kent Meydanı’nda yapılacak. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑