Güncel

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 18 MART MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü mesajı yayımladı.

17 Mart 2021 Saat: 19:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 420 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 18 MART MESAJI
BAŞKAN KOCAMAN’DAN 18 MART MESAJI

Başkan Kocaman mesajında;

Aziz Milletimizin onbinlerce şehit vererek elde ettiği zaferin simgesi olan 18 Mart tarihi, vatan topraklarını koruma ve savunma, vatan uğrunda çekinmeden canlarını ortaya koyan şehitlerimizin destanıdır. Yokluklar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silahlarına topyekûn direnişinin gerçek bir destanıdır. Bu destanın her satırında Türk Milletinin gücü, onuru, dik duruşu, cesareti ve feraseti vardır.

 

Bizi Millet yapan yüksek değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kaldıkça birlik ve beraberliğimizi güçlendirdikçe ülkemiz ilelebet güçlü ve bağımsız kalacaktır. Bunu bozmak, parçalamak isteyen gizli ve açık düşmanlarımız her zaman olacaktır. Bizi biz yapan değerler hiçbir zaman bu mücadelenin kaybedeni olmayacağız. Özgülerin en güzeline layık olan Çanakkale Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlatan Başta Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizin ruhları şad olsun”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑