Güncel

BAŞKAN KOCAMAN’A AVRUPALI GENÇ MİSAFİRLER

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Avrupa Birliği Eğitim Programlarından olan Erasmus+ programı kapsamında İtalya, Hırvatistan, Romanya’dan gelen öğrencileri misafir etti.

21 Ekim 2021 Saat: 13:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 371 kez okunmuştur

BAŞKAN KOCAMAN’A AVRUPALI GENÇ MİSAFİRLER
BAŞKAN KOCAMAN’A AVRUPALI GENÇ MİSAFİRLER

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AB eğitim programı Erasmus+ kapsamında “Eutourısm” projesi turizm alanında eğitim alan öğrencilerin özellikle başkalarıyla etkileşim halindeyken ve pragmatik ve kültürler arası konularda İngilizce seviyelerini geliştirmesi amacıyla İspanya koordinatörlüğünde İtalya, Hırvatistan, Romanya, Türkiye (Antalya) ve Türkiye (Kocaeli) ortaklığı ile yürütülen “Eutourısm” projesi kapsamında Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Kartepe’ye gelen öğrencileri meclis salonunda misafir etti.

DÜNYAYI GENÇLERİMİZ KURTARACAK

Yabancı öğrencileri misafir ettikleri için mutlu olduklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Hangi ülkeden olursa olsun hangi dili konuşursa konuşsun gençler ile biraraya gelmekten büyük keyif alıyorum. Dünyamızı gençlerimiz kurtaracak. Yeter ki gerekli desteği ve eğitimi alsınlar. Erasmus projesi kapsamında bir çok farklı ülkeden Kartepe'mize gelen gençleri belediyemizde misafir ederek Kartepe’yi anlattık, hayallerini, hedeflerini dinledik” açıklamasında bulundu.  

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑