Siyaset

Başkan Ellibeş, Öğretmenler Günü’nü kutladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

24 Kasım 2019 Saat: 20:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 690 kez okunmuştur

Başkan Ellibeş, Öğretmenler Günü’nü kutladı
Başkan Ellibeş, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Millet Mektepleri Başöğretmeni” unvanının verildiği bu anlamlı günde geleceğin Türkiye’sinin inşasında öğretmenlerin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
EN KUTSAL GÖREV
“Öğretmen, yalnızca öğrenim yaşamında ve hayatı boyunca edindiği bilgileri, öğrencilerine olduğu gibi aktaran bir nakilci değildir.
Öğretmen, çocukları kucaklayan, bilgiyle kuşatan, kabiliyetlerini keşfeden, geliştiren ve hayata hazırlayan önemli bir mesleğin adıdır.  
Öğretmen, yirmi dört saatini öğrencisinin gelişmesi ve başarısı için harcayan, tüm bilgi, görgü, beceri ve deneyimini onlarla paylaşandır.
Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında rol alacak gençler ve çocuklar, öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir.
Ülkemizi kutlu hedeflerine taşıyacak, tarihini bilen, medeniyet değerlerini özümsemiş, dinamik, açık fikirli, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi nesilleri öğretmenlerimiz yetiştirecektir.
Memleketini, milletini ve milli iradeyi sahiplenecek gençlerle geleceğimiz her zamankinden daha aydınlık olacaktır.
Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, başta görevleri başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyorum.
Dünyanın en şerefli ve kutsal saydığımız bu mesleği sürdüren değerli öğretmenlerimize de şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum”.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑