Güncel

Başkan Ellibeş, 19 Mayıs’ı kutladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

19 Mayıs 2021 Saat: 12:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 533 kez okunmuştur

Başkan Ellibeş, 19 Mayıs’ı kutladı
Başkan Ellibeş, 19 Mayıs’ı kutladı

ÜLKEMİZİ AYDINLIK YARINLARA
SİZ TAŞIYACAKSINIZ
“19 Mayıs; birlik ve beraberlik içerisinde, azim, cesaret, kararlılık, inançla verilen ve Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlanan İstiklal Mücadelemizin ilk meşalesidir. Bu önemli günün Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudu gençlerimize verilen önemin de bir göstergesidir.
İstiklal bilinciyle yetişen gençlerimiz, tarihlerine sahip çıkmaları, milli değerlerine bağlılıkları, her açıdan nitelikli ve donanımlı olmaları sayesinde, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de üzerine taşımada temel unsur olacaklardır.
Bizler, gençlerimize siyasette ve devlet yönetiminde duyduğumuz güveni her zaman gösterdik. Bugün ülkemizde seçilme yaşını 18'e indirmiş olmanın gururunu yaşayan bir partiyiz.
Bizler, tüm imkanlarımızla yanlarında olduğumuz gençlerimizin, ecdat yadigarı olan aziz vatanımızı en iyi biçimde koruyacaklarına, istiklal ve istikbalimize gerektiğinde canları pahasına sahip çıkacaklarına da inanıyor; Kurtuluş Savaşı’mızı zafere ulaştıran irade, kararlılık ve inancı, gençlerimizin aynen muhafaza ettiklerini görmekten mutluluk duyuyoruz.
Bu düşüncelerle tüm gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle yad ediyorum.”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑