Siyaset

Başkan Büyükakın, “Bizim hizmet açısından bir gurur tablomuz var”

Başkan Büyükakın, “Göz boyayarak, insanlara yalan söyleyerek bir siyaset tarzı bizim asla yolumuz ve çizgimiz olamayacağı için biz yatırım yapmaya devam ediyoruz. Popülizm yapmak bizim işimiz değil. Bizim işimiz, millete hizmet etmek” şeklinde konuşt

6 Eylül 2022 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 739 kez okunmuştur

Başkan Büyükakın, “Bizim hizmet açısından bir gurur tablomuz var”
Başkan Büyükakın, “Bizim hizmet açısından bir gurur tablomuz var”

AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Şu ana kadar Kartepe ilçemizde 96 tane eser ve hizmeti tamamladık. Bunun yatırım bedeli 554 milyon 837 bin liradır. Hali hazırda 42 tane proje sahada devam ediyor. Bunların tutarı da 707 milyon 711 bin liradır. Buradaki en büyük pay teleferiğin payı tabi. İnşaat çalışmaları başladı. Şantiyesi kuruldu. Çalışma hızlı bir şekilde devam edecek. Tahmin ediyorum bir buçuk yıl sonra da mümkün olursa daha hızlı bir şekilde teleferiğe bineceğiz. Binmek isteyenler vardı onları da bindireceğiz, merak etmesinler” dedi.

 

“ÖBÜR TARAFTA DA BİR ALGI SİYASETİ VAR” 

Toplantıya, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile partililer katıldı. Başkan Büyükakın toplantıda ki konuşmasına “AK Parti belediyeciliğinin farkını Türkiye’nin her yerinde göstermeye devam ediyoruz. Bizler gibi birçok büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz güzel hizmetler vermeye devam ediyorlar. Aramızdaki fark ne? Aramızdaki fark, bir tarafta eser ve hizmet siyaseti var. Öbür tarafta da bir algı siyaseti var. Sadece sosyal medya belediyeciliği var. Sosyal medya üzerinden yapılan vaatler var. Mesela bedava süt dağıtacaklardı. Zannedersiniz İstanbul’da yer gök bedava süt oldu. Üç tane inek verdiler göz boyadılar. Cambaza bak muhabbeti aynen devam ediyor. Zannedersiniz her taraf projeyle ilerliyor.  Bir yerde yazıyorlar. Artık su kesintisi olmayacak. Zaten orada hiç su kesilmemiş. Bir yenilik getirdilerse o da şu, aşırma belediyeciliği” diyerek devam etti. 

 

“POPÜLİZM YAPMAK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL” 

“Çok enteresan bir belediye anlayışıyla karşı karşıyayız” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Büyükakın, “Bir yalan rüzgârı gibi adeta. Yapılmayan şeyler yapıldı gibi gösteriliyor. Bizim farkımız eser ve hizmet siyaseti, dedik. Milletimiz için hizmet etmek için yola çıktık. Göz boyayarak, insanlara yalan söyleyerek bir siyaset tarzı bizim asla yolumuz ve çizgimiz olamayacağı için biz yatırım yapmaya devam ediyoruz. Popülizm yapmak bizim işimiz değil. Bizim işimiz, millete hizmet etmek” şeklinde konuştu.

 

“ÇALIŞMAYA, HİZMET YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

“Ben sahaya çıktığımız zaman vatandaşımızın gözüne baktığımda ben oradaki o muhabbeti görüyorum” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Biz işimize bakacağız. Çalışmaya, hizmet yapmaya devam edeceğiz. Sadece Kartepe’de 138 tane projeyi bitirdik. 1 milyar 262 milyon liralık hizmet yaptık. Kocaeli’nin tamamında bin 512 tane toplamda proje var. Bunun bin 42’si bitti. 5 milyar lira yatırım yapıldı. 470 tanesi devam ediyor. Bunlarda toplam bedeli ikisi birlikte 8 milyar lira.  Kamu yatırımları bunun içerisinde yok. Sadece Büyükşehir’in yatırımları. Bizim hizmet açısından bir gurur tablomuz var. Bizde bunu sahaya inip vatandaşımızın karşısına geçip gururlu bir şekilde başımız dik bir şekilde anlatıyoruz, anlatmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle. 2023’de yine Sayın Cumhurbaşkanımızı bu memleketin mazlum milletlerin liderini yalnız bırakmayacağız. Yolumuzda, davamızda yürümeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Başkan Büyükakın ayrıca, Kartepe Dumlupınar Mahallesi’nde ki esnafları ziyaret ederek bereketli işler dilerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin 21'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kaleme aldığı mektubu takdim etti. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑