Siyaset

Başkan Bıyıklı; Turizm alanında önemli projelerimiz var

İbrahim Bıyıklı Turizm Derneği’ni ziyaret etti

22 Mart 2019 Saat: 23:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 949 kez okunmuştur

Başkan Bıyıklı; Turizm alanında önemli projelerimiz var
Başkan Bıyıklı; Turizm alanında önemli projelerimiz var

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Derneğini ziyaret etti.

Turizm alanında önemli projelerimiz var

Kartepe Doğal Hayatı Koruma ve Turizm Dernek Başkanı İrfan Yiğit ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Bıyıklı Kartepe’nin turizmine yönelik önemli projeleri olduğunu söyledi.

Kartepe çok daha fazlasını hakediyor

Kartepe’nin sahip olduğu potansiyel ile turizm alanında çok daha fazlasını hakettiğini dile getiren Bıyıklı; “Kartepe turizminin gelişmesi için her anlamda destek vermeye hazırız. İlçemizin cazibe merkezi halini alması için herkes fedakarlık yaparak birlikte hareket etmesi gerekiyor. Doğal dokuyu bozmadan, ilçe yerli ve yabancı turistlerin yanısıra ilçe halkımızın da en uygun fiyata en kaliteli hizmeti alacağı şekilde projeler hazırladık. Birlikte yönetim modeli anlayışımız kapsamında sizlerin de desteğiyle bu projelerimizi inşallah hayata geçireceğiz dedi. Gördüğü ilgiden bir hayli mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Bıyıklı, dernek üyelerine gösterdikleri ilgi ve teveccühden dolayı teşekkür etti.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑