Spor

Başkan Adıberi den KASKF 'a Teşekkür mesajı

Yeni kurulan Karatepe Spor un kulüp başkanı Kemal Adıberi KASKF başkanı Murat Aydın a teşekkür etti.

18 Ekim 2018 Saat: 20:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.049 kez okunmuştur

Başkan Adıberi den KASKF a Teşekkür mesajı
Başkan Adıberi den KASKF 'a Teşekkür mesajı

Karatepe Spor kulübü başkanı Kemal Adıberi geçen hafta Antalya da gerçekleşen 5 ci başkanlar kurulu toplantısı için KASKF başkanı Murat Aydın a teşşekkür etti.

Karatepe Spor Kulübü başkanı Kemal Adıberi nin teşşekkür mesajı.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ev sahipliğinde gerçekleşen 5 nci Başkanlar kurulu spor çalıştayına katılmanın haklı gururunu yaşamaktayım. 
Bizlere bu imkanı sağlayan ve böylesi verimli bir ortamı gerçekleştiren başta ASKF başkanı Murat Aydın ve yonetimine, bizleri yalnız bırakmayarak Antalya ya gelen ve bizlerle hasbihal edip istişare eden syn büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. 
Birileri bu organizasyonu eleştirip gerçek dışı yazılar yazıp organizasyona gölge düşürmek istiyor olabilirler. Bu tür yaklaşımlar onların vizyonunu misyonunu ve spora bakış açısını gösterir fakat gelip görseler ki; biz kulüp başkanları hiç tanımadığınız spor camiasının yüzleri ile tanışıp istişare ettik ve iletişimler kurup kaynaştık. Başarının temelinde istişare yokmudur ? Çok faydalı bir Çalıştay oldu. Hiç bilmediğim konular hakkında bilgi sahibi olduk. Evet yüzdük, sabah sporu yaptık ama en önemlisi şehrin dört bir yanındaki başkanlarımızla bir araya gelip tanışma imkanı bulduk. 
Uzun lafın kısası; bu organizasyon için aylar öncesi hazırlık yaparak bizlere böyle bir ev sahipliği yapan ve emek harcayan basta ASKF başkanımız Murat Aydın ve yonetimine teşekkür ediyor, bundan sonraki böylesi sosyal ve eğitici programların devamını diliyorum.
Kemal Adıberi...Karatepe G.B Kulübü başkanı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑