Güncel

Baş Komutan Atatürk Önderliğin de Basın Onur Günü Kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk ve tek basın toplantısını düzenlediği İzmit’te 16 Ocak Basın Onur Günü özel bir programla kutlandı. Gazetecilerin Duayeni Yavuz Donat da törende yer aldı

17 Ocak 2023 Saat: 12:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 333 kez okunmuştur

Baş Komutan Atatürk Önderliğin de Basın Onur Günü Kutlandı
Baş Komutan Atatürk Önderliğin de Basın Onur Günü Kutlandı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılı ve Basın Onur Günü Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin organizasyonu Kocaeli büyükşehir Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyet’in 100. Yılında kutlanan Basın Onur Günü töreninde protokol konuşmalarının ardından Vali Seddar Yavuz, Gazeteci Yavuz Donat’a plaket takdim etti. Akabinde Atatürk ve gazetecilerin yaptığı toplantı salonu ziyaret edildi, hatıra fotoğrafları çektirildi.

GENİŞ KATILIM
AK Parti Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Körfez Velediye Başkanı Şener Söğüt, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Gazeteci Yavuz Donat, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu üyeleri, KOÜ İletişim Fakültesi Bilişim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emel Baştürk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Genç Parti İl Başkanı İbrahim Altınoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, CHP Milletvekili aday adayı Songül Kaya, KOÇDER Başkanı Necdet Gümüş, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Sekreteri Murat Şenel, Memur Sen Basın ve İltişim Başkanı Mustafa Ulusoy, ADD İzmit İlçe Başkanı Ahmet Kavas, basın yayın müdürleri ve gazeteciler katıldı.

KAPLAN: TOZLU SAYFALARDAN ÇIKARDIK
KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılındaki basın onur günü yıldönümümüze hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bundan 100 yıl önce bu tarihi binada, tarihi bir toplantı yapılmıştı. Biz de 1986 yılından bu yana tarihi toplantıya tanıklık ediyoruz. 16 Ocak Basın Onur Gününü Tozlu raflardan çıkarıp bugüne taşıyan Metin Karan, Yalçın Arslan ve Bedri Dölkeleş’e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizleri o günlerden bugünlere taşıdı. Biz de bu günü coşkuyla kutluyoruz. Geçen yıl Sayın Tahir Beyden bir ricamız olmuştu. Bugün onun açılışını da yapıyoruz. Sayın Başkanımız bize güzel bir yer buldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑