Spor

Barış: Tartışmalarımız tamamı ile Kocaelispor'un menfaatleri içindir!

Kocaelispor’un yeni basın sözcüsü ve başkanvekili Murat Barış basın mensupları ile bir araya geldi.

23 Ocak 2020 Saat: 18:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 618 kez okunmuştur

Barış: Tartışmalarımız tamamı ile Kocaelisporun menfaatleri içindir!
Barış: Tartışmalarımız tamamı ile Kocaelispor'un menfaatleri içindir!
 Barış “Gün kişisel egoları tatmin etme günü değil, şampiyonluğa odaklanmış bir kulübün etrafında birleşme günüdür” dedi. 

 

GÖKDENİZ BAYRAKDAR’IN KALMASINI İSTİYORUZ, ÖYLE OLACAK BİR FORMÜL İÇİN HAREKET EDİYORUZ

Basın mensupları ile bir araya gelen Kocaelispor’un yeni basın sözcüsü ve başkanvekili Murat Barış gündeme dair açıklamalar yaptı. Sözlerine Gökdeniz’in takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili başlayan Barış şu şekilde konuştu. Şu ana resmi bir teklif olmamakla birlikte Trabzon, Başakşehir, Antalya, Denizlispor gibi takımların Gökdeniz ile ilgilendiğini biliyoruz.

 

İKİ TARAFIN DA MENFAATİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Bir çözüm önerisi üzerinde çalışıyoruz. Sezon sonuna kadar da futbolcumuzun Kocaelispor’da kalmasını istiyor ve bunu da uygulayacağımızı bilmenizi isteriz. Gökdeniz de Kocaelispor’a para kazandırmak istiyor. İnşallah iki tarafın da menfaatine uygun bir anlaşma yolu bulunur. Gökdeniz’i U-19 Milli takım aday kadrosuna davet edildiği için de ayrıca kutluyoruz.

 

DAHA ŞAMPİYON OLMADIK, TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADIK

Sanki şampiyon olmuşuz gibi bir hava var. Evet yılların rekorunu kırdık ama matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden “Şampiyon olduk” diyemeyiz. Son maça kadar Kocaelispor gibi mücadele edeceğiz. Sadece bilet gelirimiz var. Federasyon gelirimiz de icralara gidiyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın büyük katkıları var. Bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

 

BİLETLER KONUSUNDA BİZİ ANLAYIŞLA KARŞILASINLAR

Şampiyonluğa giden bu yolda stadımızın dolmasını istiyoruz. Bilet fiyatlarımızda indirim isteniyor. Ancak kısıtlı gelir kalemlerimiz var. Bu konuda taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz. Kulüpte büyük bir bütçe yönetiyoruz. Yönetimimizin Pirimler, deplasmanlar, maç başlarını ödüyor, elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Hiç borcumuz yok. fedakarlıklarının da bilinmesini istiyoruz. 24 Nisan’da kulübümüzün yıldönümü ile ilgili çalışmalara başladık. İlerleyen süreçte de bu konuda hakkında bilgi vereceğiz.

 

ABİ OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK, DERİNCE'DEN DE BEKLERDİK

Yiğit Ali’yi Derincespor’dan istedik. Bizzat ben görüştüm. Futbolcunun kendilerine kesinlikle lazım olduğunu söylediler. Takas ve bedel karşılığında da çözümler ürettik ancak gerekli uyuşmalar olmadı. Ardından kendileri görüşmek istedi ve Yiğit Ali için 400 bin lira talep edildi. Biz de kendisine teşekkür ettik. Alt yapımızdan yetişen Süleyman Yıldırım’ın profesyonelliği için talepleri oldu. Normal şartlarda 75 bin lira yetiştirme bedelimiz var. Bu konuda kendilerine yardımcı olacağız. Kentin abisi olarak bu konuda üzerimize düşeni yaptık.

 

AMİGO ARİF’E DESTEK OLACAĞIZ

Sembol taraftarlarımızdan, devre aralarında attığı penaltılarla bilinen Amigo Arif’in sıkıntıları var. Kocaelispor yönetimi olarak kendisine sahip çıkacağız. Bankada Arif için hesap açıyoruz. Körfez Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan da destek olacak. Kendisine teşekkür ediyoruz. Alt yapıdaki her sporcumuza önemli veriyoruz. Bölgesel Gelişim, Elit Lig takımlarımız çok iyi gidiyorlar. Onur Alp Sarman da U-15 Milli takımına davet edildi. Kendisini kutluyoruz. U-19 ile ilgili maliyet planlaması içerisindeyiz. Deplasmanlara uçakla gidilmesi gündemimizde var.

 

BİZİ ÇOK İYİ AĞIRLAMIŞLARDI, BİZ DE CİZRESPOR’U AYNI ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Sağ olsunlar emniyetimiz her iç saha maçında bizlere yardımcı oluyor. Alt otoparkları açtılar. Cizrespor taraftarı maça gelebilecek. Orada kulübümüzü en iyi şekilde karşıladılar ağırladılar. Biz de aynı karşılığı vereceğiz. Gittiğimiz her yerde çok iyi karşılanıyoruz. Kocaelispor’un markasını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Kocaelispor’umuzun konakladığı ve antrenmanlarını yaptığı Kocaelispor Brunga Tesisleri’nin iyileştirmelerini yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Tüm arkadaşlarımıza yönetim olarak teşekkür ediyoruz.

 

HER AİLE İÇİNDE KAVGA OLUR, BÜYÜTMEMEK LAZIM

Her aile içinde kavga olur. Aslında kavga yok sözlü tartışma var. Kocaelispor’u nasıl daha iyiye taşırız diyerek fikir ayrılıkları oluyor. Fethiye maçından sonra başkanımızın o anki duygu durumu ile ilgili açıklamaları olabilir. Bunu hoş görmemiz lazım, büyütülecek bir konu değil. Otopark kararları çıktı, devirleri çıktı, en kısa sürede çözüme kavuşacak. Eski çalışanlarımızın da alacaklarını ödeyelim istiyoruz. Karşımızda ciddi bir fatura çıkıyor. Ancak asla unutmuş değiliz. Sosyal medyada iyiyiz. Geçen hafta sitemizi de hayata geçirdik. Eksiklerimiz olabilir, daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Toplantılarımızı 15 günde 1 Salı günleri yapmayı planlıyoruz.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑