Spor

Bahri Yavuz'dan birlik ve beraberlik mesajı

1461 Trabzon maçı sonrasında açıklama yapan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, önlerinde çok değerli bir 20 gün olduğunu belirterek, “Bu süreç boyunca herkesi aynı arma altında, aynı çatı altında bu büyük sinerjiyi oluşturmak üzere davet ediyorum” d

5 Mayıs 2019 Saat: 16:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 795 kez okunmuştur

Bahri Yavuzdan birlik ve beraberlik mesajı
Bahri Yavuz'dan birlik ve beraberlik mesajı

Başkan Yavuz’un açıklamaları şöyle:

“DAR YAPIYLA GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK”

“Öncelikle, küme düşen tüm takımlara geçmiş olsun diyoruz. Maalesef şehrimizin ilçesi Gebze de küme düştü. Aynı şekilde Gebze camiasına geçmiş olsun diyoruz. Ben kısaca sezonla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Sezonun son maçını oynadık, aslında lig bitti. Allah nasip ederse bundan sonra oynayacağımız 3 maç olacak. Başarabilirsek ki inanıyoruz başaracağımıza. 3 maçı oynama sebebimiz futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten dar bir kadroyla, İzmit’in çocukları dediğimiz bir yapıyla bence güzel bir sezon geçirdik. Ligin bitmesine 3-4 hafta kala Play-Off oynamayı garantiledik”

“SUSMAK VE YUTKUNMAK ZORUNDA KALDIK”

“Sene içinde birçok zorluk ve sıkıntı yaşadık. Çok susmak ve yutkunmak zorunda kaldık. Yine susacağız kulübümüzün menfaati için. Hakkı olana hakkını teslim etmek adına bu şekilde ilk kez röportaj veriyorum maçtan sonra. Önce başta kaptanlarımız olmak üzere futbolcu kardeşlerimin hepsine çok teşekkür ediyorum. Sadece bizim grubumuzda benim bildiğim kadarıyla 9-10 tane takım sene içinde ekonomik sebeplerle, sıkıntılarla idmanlara çıkmadıkları, protesto ettikleri haftalar oldu. Bizim hiç sesimiz çıkamadı ama biz de aynı sıkıntıları yaşadık kulüp olarak, futbolcu kardeşlerimiz de yaşadı”

“TAKIMIMIZ ŞEHRE ÖNEMLİ BİR MESAJ VERDİ”

“Onlardan en ufak bir serzeniş ve sıkıntı yaşamadık. Önce şehir adına giydikleri formanın hakkını verdikleri için, bizi mahcup etmedikleri için, her şeyden önce saygısızlık etmedikleri için hepsine çok teşekkür ediyoruz. Önemliydi bizim için. Kulübümüzün ve futbol takımının şehre önemli bir mesaj verdiğini düşünüyorum. Herkesin büyük imkansızlıklarla yarıştığı dönemde, hiçbir şeyden şikayet etmeden, layık olduğumuz yere gitmek için bir basamak sadece bu. Hep söylüyoruz, Kocaelispor’un yeri burası değil. Ama buraları hazmederek, savaşarak, mücadele ederek, nerede olduğumuzun bilincine vararak yol yürümemiz gerekiyor”

“TARAFTALARIMIZ BİZİ ANLAYIŞLA KARŞILASINLAR”

“Taraftarlarımız, tüm sezon boyunca bizi yalnız bırakmadılar. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Onlarla ilgili de söylememiz gerekenler var. Sene içinde maalesef olumsuzluklar yaşadık. Zaman zaman aykırı sesler çıktı. Belki bizi de olumsuz anlamda etkileyen sesler çıktı. Ama yine söylüyoruz. Biz, kulübün menfaati için susmak zorunda kalıyoruz. Bunu anlayışla karşılamalarını istiyoruz. Sonuna kadar da aynı stratejiyi, yönetim şeklini devam ettirmek zorundayız. Konuşmamız gerektiği zaman fazlasıyla konuşuyoruz. Paylaşmamız gereken her şeyi paylaşıyoruz” “HERKES ŞEHİRDE FARKINDALIK OLUŞTURMALI”

“Taraftarlarımızın, bunun kulübün menfaatleri için olduğunun farkına varması gerekiyor. Yoksa asla, ‘ben yaptım oldu, biz böyle istiyoruz’ değil. Bizim kulübümüzün gerçekleri ve menfaatleri bunu gerektirdiği için yapıyoruz. Önümüzde Çorum’la önce deplasmandasonra içeride iki maçımız var. Başaracağız, inşallah hep beraber final maçını da oynayacağız. Bugünden itibaren şehirde herkesin farkındalık oluşturması gerekiyor. Önce bizim, takımımızın ekonomik ihtiyaçları için gereni yapmamız gerekiyor. Şehrin de o duyguyu takıma tekrar yüklemesi, bizim taraftardan tekrar aynı enerji ve sinerjiyi almamız ve futbol takımının da aynı enerjiyi tekrar şehre dönük vermesi gerekiyor.

“BU ÜÇGEN TEKRAR KURULMALI”

Biz yıllardır bunu söylüyoruz. Bu üçgenin tekrar kurulması gerekiyor. Bize düşen neyse yapacağız. Basınımıza çok teşekkür ediyoruz. 34 hafta boyunca bize her yerde aralıksız takip etti. Çok zor şartlar altında mücadele etti. Onlarla ilgili de gerçekten verilmiş büyük emek var. O arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım; ben bu sene 3 maç kaçırdım babamın rahatsızlığından dolayı. 34 maç boyunca hiçbir yerde takımını yalnız bırakmadı. Şehrin de o arkadaşlara borçlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten zor şartlarda mücadele ediyoruz. Hiç şikayet etmiyoruz”

“BERABER ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

“Ama 16 kişi, şehrin en değerli markasının yükününün yüzde 90’ını sırtına almış, bir yere götürmeye çalışıyor. Kolay değil, bakın Belediye takımları küme düşüyor. Bazıları ligi bitiremeyecek durumlara geldiler. O yüzden bunların farkına varmamız lazım. Bizim en büyük şikayetimiz; Bahri Yavuz olarak şunu söyleyebilirim. Biz bir şeyden şikayet etmediğimiz için her şey çok kolay yönetiliyor, kolay yapılıyor. ‘Ne var ki bunda’ modunda bir atmosfer çıkıyor. Asla öyle değil arkadaşlar. Biz inanılmaz zorluklar yaşadık, yaşıyoruz, yaşayacağız. Ama şehirle beraber bunlarında üstesinden geleceğiz. Önümüzde çok değerli bir 20 gün var. 20 gün boyunca herkesi aynı arma altında, aynı çatı altında bu büyük sinerjiyi oluşturmak üzere davet ediyorum.”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑