Spor

BAHRİ YAVUZ’DAN KOCAMAN’A ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yerel seçimler sonrasında tebrik ziyaretleri kapsamında Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve eski ilçe başkanlarını makamında konuk etti.

4 Mayıs 2019 Saat: 23:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 808 kez okunmuştur

BAHRİ YAVUZ’DAN KOCAMAN’A ZİYARET
BAHRİ YAVUZ’DAN KOCAMAN’A ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yerel seçimler sonrasında eski binadaki son tebrik ziyaretlerini kabul etti. Belediye Başkanı Kocaman’ı Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti eski ilçe başkanlarından İzmit İlçe eski Başkanı Necdet Eksen, Kandıra İlçe eski Başkanları Muhsin Tekol, Erdinç Şentürk, Kartepe İlçe eski Başkanı Hasan Kandaz, Gölcük İlçe eski Başkanı Sedat Yücel, Derince İlçe eski Başkanı Ahmet Ark, Körfez İlçe Engin Koyun, Çayırova İlçe eski Başkanı Zafer Kılıç ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

KOCAELİSPOR GURURUMUZ

Ziyaretlerde konuşan Belediye Başkanı Kocaman “İlimizin en değerli ve köklü markası Kocaelispor’dur. Kocaelispor’un başarılı olması bizlerin her zaman gururu olmaktadır. Spor alanında elde edilen her başarı ilimizin değerlerine değer katmaktadır. Kocaelisporumuzu ilerleyen yıllarda çok daha güzel yerlerde görmek hepimizi mutlu edecektir.” Şeklinde konuştu.

İLÇE ESKİ BAŞKANLARINDAN TAM DESTEK

Ziyaretine gelen Ak Parti İlçe eski başkanlarına da tek tek teşekkür eden Başkan Kocaman, “Hepimiz kendi dönemlerimizde partimizin, davamızın bir neferi olarak milletimizin refahı için mücadele ettik, en iyisini yapmaya gayret ettik. Hangi görevde olursak olalım, halkımıza hizmet şuuruyla hareket ediyoruz. Çok değerli hizmetler verdiniz. Biz de şimdi bize oy veren vermeyen tüm hemşehrilerimize aynı samimiyet ve içtenlikle hizmet edeceğiz. Bu makamlar hizmet ve sorumluluk makamlarıdır. Allah utandırmasın inşallah, desteklerinize teşekkür ederim.” Dedi.

KOCAELİSPOR – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

BAŞKAN – Kartepe İlçe Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı ziyaret eden İzmit İlçe eski Başkanı Necdet Eksen, Kandıra İlçe eski Başkanları Muhsin Tekol, Erdinç Şentürk, Kartepe İlçe eski Başkanı Hasan Kandaz, Gölcük İlçe eski Başkanı Sedat Yücel, Derince İlçe eski Başkanı Ahmet Ark, Körfez İlçe Engin Koyun, Çayırova İlçe eski Başkanı Zafer Kılıç hayırlı olsun dileğinde bulundular.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑