Güncel

AVLUBURUNLU ÜRETİCİDEN TEŞEKKÜR

Avluburunlu üreticiler tarla yollarında gerçekleştirilen yol iyileştirme çalışmaları için Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ettiler.

4 Eylül 2018 Saat: 13:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 700 kez okunmuştur

AVLUBURUNLU ÜRETİCİDEN TEŞEKKÜR
AVLUBURUNLU ÜRETİCİDEN TEŞEKKÜR

Kartepe’nin kuzeydoğusunda yer alan ve yaşamlarını üreticilikle geçiren bölge halkı, mevsimsel etkiler sonrası zamanla bozulan tarla yollarında zorluk yaşıyordu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile üreticilerin yüzü güldü. Avluburun Mahallesi’nde 5 kilometre uzunluğunda 5 farklı noktada belediye ekipleri çalışma yaptı. Bozuk tarla yollarını kamyonlarla getirilen mekanik dolgu malzemesini sererek tesviyesini yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipler yolları ulaşıma açarak hızla düzenledi.

EKONOMİYE BÜYÜK KATKI

Ekipler, mekanik dolgu malzemesi sererek tesviyesini yaptıkları tarla yollarında ulaşımı rahat ve güvenli hale getirdi. Avluburunlu üretici Mustafa Uçar, “Bahçelerimize gidip gelmek, tarlamızı ekip biçmek ve ilaçlamak için bu yollar bizim için çok önemliydi. Kışın bataklık yazın da çukurdan geçmek adına büyük eziyet çektiğimiz yollar şimdi bakıma alındı. Bu sayede mahsüllerimizi kolayca sevk edip pazara ulaştırıp satacağız ve bizler de ekonomiye katkı vermiş olacağız. Bu çalışmayı yapan başta Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR

Çalışmaları yakından takip eden Avluburun Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol, verdiği hizmetlerle her zaman bizlerin yanında olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ederim” dedi. Akyol, “Yarım asırlık sürede tarla yollarının iyileştirilmesi konusunda ilk çalışma bu dönemde gerçekleşti. Bu çalışma ile köylümüz her mevsim tarlasına gidebilecek ve üreticinin meyvesi dalında kalmamış olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in sunduğu bu hizmet ile Avluburun halkını böyle bir sevince boğdukları için çok teşekkür ederim” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑