Spor

Arslanbey’de lider değişmedi

Süper Lig A Grubu’nda ikinci yarı çok önemli bir maçla start aldı. Şampiyonluğun iki güçlü adayı Arslanbey GB ile Diliskelesispor, liderlik maçında kozlarını Arslanbey’de paylaştı.

25 Kasım 2019 Saat: 20:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 908 kez okunmuştur

Arslanbey’de lider değişmedi
Arslanbey’de lider değişmedi

Karşılıklı gollerle 1-1 berabere biten maçta lider değişmedi, Diliskelesispor koltuğunu korudu.

ARSLANBEY GB, LİDERLİK ŞANSINI İYİ KULLANAMADI

A Grubu’nda ligin ilk yarısının son haftasında liderliği kaybeden Arslanbey GB, önceki akşam koltuğu yeniden ele geçirme şansını kaçırdı. Sarı-Lacivertli ekip, maçın 29’ncu dakikasında Ercan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısını da ev sahibi ekip 1-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısında Diliskelesispor, İbrahim’in golü ile eşitliği sağladı. 1-1 biten maçta bu sonuç Diliskelesispor’a yaradı, konuk takım liderliğini devam ettirdi.

İHSANİYE VE GEBZE’DE KAZANAN OLMADI

Süper Lig A Grubu’nda günün bir diğer önemli maçında İhsaniyespor ile Çınarlıspor karşılaştı. İhsaniye Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip, kazanıp yeniden Play-Off yarışında iddialı olmak istiyordu. İki takımında pozisyonları değerlendiremediği karşılaşma 0-0 sona erdi. Ligin ilk yarısının son maçında ilk galibiyetini alan Ateşspor ise Gebze deplasmanında Tayfunspor karşısında Mete’nin attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü sürdüremedi, karşılaşma 2-2 bitti.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑