Siyaset

Akgün, “Ülke tarihimizde öğretmenlik hiçbir zaman bu kadar değersizleştirilmedi”

İYİ Parti Kartepe Belediye Başkan Aday adayı İsmet Akgün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

24 Kasım 2018 Saat: 15:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 940 kez okunmuştur

Akgün, “Ülke tarihimizde öğretmenlik hiçbir zaman bu kadar değersizleştirilmedi”
Akgün, “Ülke tarihimizde öğretmenlik hiçbir zaman bu kadar değersizleştirilmedi”

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Kartepe Belediye Başkan Aday adayı İsmet Akgün, “Bu günün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştiren fedakar ve saygıdeğer tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

KAPKARA BİR TABLO VAR

Öğretmenlerin yaşam koşullarının gittikçe zorlaştığını ifade eden İYİ Partili Akgün, “Öğretmenler gününde öğretmenlerin yaşam koşulları, eğitim sistemindeki yeri ve sorunları açısından önümüzde kapkara bir tablo var. Ülkemiz dünyada öğretmenlerin kendi mesleklerini yapamadığı tek ülke olabilir. Atanamadığı için işsiz kalmak istemeyen öğretmenler, imkânı varsa ya memur oluyor, ya polis oluyor, ya sekreter oluyor, ya inşaat işçisi oluyor ya da güvenlik görevlisi oluyor ama bir tek öğretmen olamıyor. Ülke tarihimizde öğretmenlik hiçbir zaman bu kadar değersizleştirilmedi” dedi. Tüm bu zorluklara rağmen, geleceğimizin mimarı, sevginin ve fedakarlığın simgesi öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Gününü' kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere sonsuzluğa uğurladığımız tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑