Siyaset

Ak Kartepe’nin delege seçimleri 1 Aralık’ta yapılacak

Ak Parti, Kocaeli’de delege seçim tarihlerini belirledi. 1 Aralık’ta başlayacak olan seçimler, 8 Aralık’ta sona erecek.

27 Kasım 2019 Saat: 20:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 752 kez okunmuştur

Ak Kartepe’nin delege seçimleri 1 Aralık’ta yapılacak
Ak Kartepe’nin delege seçimleri 1 Aralık’ta yapılacak

AK Parti’nin 12 ilçedeki delege seçimleri 1-8 Aralık tarihlerinde yapılacak. Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı delege seçimlerini 1 Aralık Pazar günü yapacak.

32 MAHALLEDE AYNI ANDA

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatında delege seçimleri 1 Aralık Pazar günü yapılacak. 32 Mahallede aynı anda delege seçimi yapacak olan Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatında delege seçimleri 10.00-12.00 saatleri arasında olacak, çoğunluk sağlanamazsa aynı gün ve aynı yerde 13.00-15.00 saatleri arasında seçimler gerçekleşecek.

9 MAHALLENİN SANDIĞI İLÇEDE KURULACAK

Dumlupınar Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Köseköy Mahallesi, Ataevler Mahallesi, Uzunçiftlik Mahallesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi, Uzunbey Mahallesi ve Sarımeşe Mahallesinin seçimleri ilçe binasında gerçekleşecek diğer mahallelerde ise sandık mahallelerde kurulacak.

YILMAZ, “PARTİMİZE YAKIŞIR BİR DELEGE SEÇİMİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı olarak genel merkezimizin belirlediği takvim doğrultusunda aşama aşama büyük kongremize doğru yol alıyoruz diyen Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, “Delege seçmen listelerinin askıda kalma ve itiraz süreleri tamamlandıktan sonra şimdi de 1 Aralık Pazar günü delege seçimlerini gerçekleştireceğiz. Ak Parti’ye yakışır bir şekilde delege seçimlerimizi tamamlayacağımıza inancım tamdır.  Delege seçilecek her arkadaşımızı şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑