Siyaset

Ahmet Güngörmez MHP Kartepe Belediyesi Aday adaylığını açıkladı

Yerel seçimlere sayılı zaman kala aday adayları gün yüzüne çıkmaya başladı. MHP Kartepe Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Güngörmez ilçe binasında düzenlenen bir programla aday adaylığı açıkladı.

17 Kasım 2018 Saat: 00:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.002 kez okunmuştur

Ahmet Güngörmez MHP Kartepe Belediyesi Aday adaylığını açıkladı
Ahmet Güngörmez MHP Kartepe Belediyesi Aday adaylığını açıkladı

Yerel seçimlere 5 ay kala partilerde aday belirleme sürecinde hummalı bir çalışma başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı yöneticilerinden, İlçe Başkan yardımcısı Ahmet Güngörmez MHP’de ilk aday adaylığını açıklayan isim oldu. Yönetimde diğer arkadaşları tarafından sevilen Güngörmez geçtiğimiz Salı günü ilçe binasında yaptığı açıklama ile aday adaylığını resmen açıkladı.

Türkiye’de değil Dünyada

Aday adayı Güngörmez adaylık konuşmasında da büyük alkış  aldı. Güngörmez “Ben Kartepeliyim, Kapı kapı dolaşacağız ve sıkmadık el bırakmayacağız. Terimizin son damlasına kadar çalışacak ve 30 Mart günü inşallah Kartepe’de seçimi kazanacağız. Bize, ‘Kartepe’de iddialı mısınız?’ diye soruyorlar ve ben şöyle cevap veriyorum: Biz başarılı bir teşkilatız. Allah’ın izniyle inşallah Kartepe’yi de büyük projelerle çok hızlı bir şekilde en üst seviyeye getireceğiz. Çok işimiz var. Kartepeyi çok seviyorum Sevgimle beraber üzüntü duyduğum konular da git gide artıyor. Dünya markası olabilecek potansiyele sahip Kartepe, bu konuma ne kadar mesafededir? diye baktığımda, gördüğüm manzara üzücü olabiliyor. Kartepeme olan sevgim ve hizmet etme isteğim sebebiyle Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim. Aday adaylığımı duyurduğum şu aşamada teşkilatımız ve bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız Kartepeye hizmet projelerinin son şeklini vermekle uğraşıyor. Kartepeye kazandırmayı amaçladığımız her proje en ince detayına kadar değerlendirildi” diye konuştu. Güngörme, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediye Başkanı olduğum günden itibaren Kartepe, insan ve hayvan haklarına saygılı, çevreye duyarlı, teknolojiyi verimli hizmet için kullanan, ayrım yapmadan her vatandaşının her zaman yanında olan, gece gündüz hizmet için çalışan yönetim anlayışıyla tanışacak. Hep birlikte Kartepemizi sadece Türkiye’de değil, dünyada bir marka yapabiliriz” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑