Güncel

ACISU MAHALLESİ YOLLARI BAYRAMA HAZIR

Kartepe İlçesinde ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile daha şık ve güvenli hale getiriliyor.

14 Ağustos 2018 Saat: 14:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 814 kez okunmuştur

ACISU MAHALLESİ YOLLARI BAYRAMA HAZIR
ACISU MAHALLESİ YOLLARI BAYRAMA HAZIR

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Acısu Mahallesi Uzman Caddesi’nde de asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Kartepe Belediyesi, alt yapı sorunu olmayan bölgelerde üst yapı çalışmaları ile modern belediyecilik gereklerini yerine getirmeye devam ediyor. Ulaşım ağını iyileştirme çalışmaları kapsamında, her geçen gün yeni bir mahallenin yolunu düzenleyen ekipler hafta sonu da Acısu Mahallesi’nde çalışma yaptı.

50 TON ASFALT SERİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler güzel havaların etkisiyle yol iyileştirme çalışmalarını Acısu Mahallesi Uzman Caddesi üzerinde asfalt serimi şeklinde gerçekleştirdi. Yerleşimin yoğun olduğu ve eğitim kurumları ile spor alanlarına ulaşımı sağlayan güzergahta ekipler, 300 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki Uzman Caddesine 550 ton asfalt serdi. İlçenin imajına katkı sağlayacak yol düzenleme çalışmalarının bayram öncesi hız kazandığını hatırlatan Başkan Hüseyin Üzülmez, “Modern belediyecilik gereği olan ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑