Siyaset

Abi kardeş buluşması Ülkücü dayanışması

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Esat Muratoğlu’nu ziyaret etti

13 Mart 2019 Saat: 15:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 787 kez okunmuştur

Abi kardeş buluşması Ülkücü dayanışması
Abi kardeş buluşması Ülkücü dayanışması

Bugün iki eski, iki güzel insan ve iki başarılı işadamı bir araya geldi… Saadet Partisi’nin Kartepe Adayı olan İbrahim Bıyıklı, Ülkücü camianın sevilen ve saygın isimlerinden Esat Muratoğlu ile buluştu. Kartepe’de çok güzel bir hava yakalayan, art arda yaptığı ziyaretlerle bölgedeki muhalefet boşluğunu dolduran İbrahim Bıyıklı’nın son durağı, çizgisini hiç bozmayan, 35 yıldır MHP’de olan Esat Muratoğlu oldu. İbrahim Bıyıklı ve Esat Muratoğlu, daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’nde birlikte siyaset yapmıştı.
'KİMSEYİ KAYIRMAYACAĞIZ'
Aralarındaki abi-kardeş hukuku hiç eksik olmadı, dostlukları hep devam etti. Öte yandan MHP’de yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı, milletvekili aday adaylığı ve belediye meclis adaylığı yapan, 4 dönem 16 yıl kurultay delegeliği yapan Esat Muratoğlu, ziyaretine gelen İbrahim Bıyıklı’ya teşekkür etti ve başarı dileklerini iletti. İbrahim Bıyıklı, “Biz Kartepe’de iş başına geldiğimizde kimseyi ayırmayacağız, kimseyi kayırmayacağız. Bizim için dostluk ve adamlık önemli, insanlık önemli" dedi.
'KAPIMIZ HERKESE AÇIK'
Bıyıklı, "Gerisi teferruattır. Barış için, kardeşlik için geliyoruz” dedi. Sözlerine devam eden Bıyıklı, “Bize emanet edilen mali imkanlara ve belediye mülküne yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Hizmette ve atamada partizanlık asla yapmayacağız. Kapımız herkese açık olacak” diye konuştu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑