Güncel

41 ve Sembol kapattı

Dünyada ve ülkemizde devam eden Corona Virüsü nedeniyle Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kocaeli'de de sıkı tedbirler alınıyor.

20 Mart 2020 Saat: 14:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 793 kez okunmuştur

41 ve Sembol kapattı
41 ve Sembol kapattı
Kocaeli'nin en büyük alış veriş merkezlerinden olan Sembol ve 41 Burada AVM, kapama kararı aldı

Covid-19 virüs salgınının yayılmaya başlamasının ardından alış veriş merkezlerindeki iş yerleri de bir bir kapısına kilit asmaya başladı. Kapanan AVM’lere Sembol ve 41 Burda AVM’de eklendi. Sembol ve 41 Alış Veriş Merkezi içerisinde bulunan Migros mağazalarının dışında tüm mağazalar kapandı. Migros mağazalarının saat 12.00 ile 20.00 arasında açık olacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili AVM yönetimlerinden yapılan açıklamada, 12:00-20:00 saatleri arasında sadece temel ihtiyaçlar için marketin açık olacağı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: Küresel etkisi hala devam etmekte olan Corona virüs salgını sebebiyle değerli misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimiz. Ülkemizde alınan tedbirler ve içinde bulunduğumuz kritik süreç dolayısıyla çalışma faaliyetlerimize geçici süreyle ara veriyor ve evimizden çıkmıyoruz.  Bireysel ve toplumsal sağlımız için dışarı çıkmamanın önemini bir kez daha hatırlatıyor, misafirlerimize evdekal diyoruz. Temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için AVM içerisindeki Migros 12.00-20.00 saatleri arasında açık olacaktır.

Sembol EVM ile ilgili görsel sonucu

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑