Spor

29 Ekim kupası başlıyor

Kartepe bölgesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan Jumbo Cup 29 Ekim Cumhuriyet Kupası 29 Ekim Salı günü Suadiye Stadı'nda saat 09.30'da başlayacak.

24 Ekim 2019 Saat: 20:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 849 kez okunmuştur

29 Ekim kupası başlıyor
29 Ekim kupası başlıyor

Kartepe bölgesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan Jumbo Cup 29 Ekim Cumhuriyet Kupası 29 Ekim Salı günü Suadiye Stadı'nda saat 09.30'da başlayacak.Kartepe Jumbo Künefe'de yapılan kahvaltılı basın toplantısında Suadiyespor Başkan Yardımcısı Gökhan Çelebi turnuvanın geleneksel olacağını ve Kartepe'nin tanıtımına katkı vereceğini ifade etti.

IŞIKLANDIRMA TALEBİ

Suadiyespor Başkanı Osman Turan , "Geçmiş yıllarda inanılmaz büyük paralar harcadık. Yeni dönemde altyapı ve gençlerimize katkı vereceğiz.U-12, U14,U16 yaş gruplarında mücadele edeceğiz.Yenmek ve yenilmek önemli değil.A takım olarak ligde boy göstereceğiz. Turnuvaya sponsor olan Jumbo Künefe'nin sahibi Mesut Volkan Sezgin ve Fatih Yavuz'a, Maay Organizasyon sahibi Murat Oktay'a , SUMOTAŞ Başkanı Mehmet Top'a, KASKF Başkanı Murat Aydın'a teşekkür ediyoruz.Suadiye Stadı'nın ışıklandırılmasını istiyoruz" dedi.

10 TAKIM KATILACAK

Suadiyespor antrenörü Ali Gürdal," Turnuvada 10 takım yer alacak. A Grubu'nda Kocaelispor, Suadiyespor, Fenerbahçe, Bolu ve Yeşilovaspor, B Grubu'nda ise Beşiktaş, Pendik, Darıca G.B, Gölcükspor ve Yahya Kaptanspor bulunuyor.Amacımız Suadiyespor'u yeniden canlandırmak.Futbol Okulu'nda 40, U11'de 15, U12'de 20, U14'de 15, U16'da 20, A Takımda ise 27 sporcumuz var. Turnuva bitiminde kupa ve madalya töreni olacak" dedi.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑