Spor

Uzunçiftlikspor playoff için umutlandı..1-2

Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle playoff hesapları yapmaya başlayan Uzunçiftlikspor,şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Tavşancılspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.Playoff için umutlandı. Maçın ilk yarısı Uzunçift

21 Kasım 2018 Saat: 13:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.175 kez okunmuştur

Uzunçiftlikspor playoff için umutlandı..1-2
Uzunçiftlikspor playoff için umutlandı..1-2

Son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle playoff hesapları yapmaya başlayan Uzunçiftlikspor,şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Tavşancılspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.Playoff için umutlandı.

Maçın ilk yarısı Uzunçiftlikspor’un 2-0 üstünlüğü ile kapandı

Tavşancıl Salih Gün stadında oynanan maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede pozisyonlar bulan ve daha atak olan Uzunçiftlikspor tecrübeli oyuncusu Naim ve genç yıldızı Emirkan’ın golleriyle ilk devreyi 2-0 önde kapattı.

Deplasmanda çok kritik galibiyete imza attılar

İkinci devre 2-0’lık galibiyeti korumak isteyen ve kontrollü oyunu tercih eden Uzunçiftlikspor maçın son dakikalarında kalesinde golü görmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı.Şampiyonluk adayı karşısında güzel futbolunu iki golle süsleyerek playoff’ta bende varım dedi.

Savaş Demir “Tavşancılspor’a teşekkür ediyoruz”

Uzunçiftlikspor teknik sorumlusu Savaş Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Biz bir aileyiz.Bu yola baş koyduk.Geçtiğimiz hafta oynadığımız maçta saldırıya uğradık.3 oyuncumuz haksız yere ceza aldı.Bugünkü galibiyeti arkadaşlarımıza armağan ediyoruz.Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Tavşancılspor Kulübü Başkanı ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kısıtlı imkanlara rağmen önemli başarılara imza attılar

Geçtiğimiz sezon çok zorlu grupta playoff grubundan 1.Kümeye yükselen genç ve mütevazi kadrosuyla son iki yıldır önemli başarılara imza atan Teknik Sorumlu Savaş Demir ve oyuncuları yüksek bütçeli takımlara karşı oynadıkları futbolla öne çıkıyor.Futbolun Amatör ruhunu en güzel şekilde yansıtmaya çalışıyor.

9.Hafta sonuçları

Tavşancılspor:1 Uzunçiftlikspor:2

Yuvacıkspor:2 Gölcük Asarköyspor:1

Alikahya Beld.Spor:0 Seka Doğanspor:2

İzmit Sanayispor:0 Körfez Esenspor.0

Bağçeşmespor:0 Gebze Kirazpınarspor:0

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑