Güncel

Ürküt & Aslan Hukuk Bürosu İzmit'te açıldı

Ürküt & Aslan Hukuk Bürosunun açılış kurdelesini Kocaeli Baro başkanı Bahar Candemir Gültekin kesti.

10 Ocak 2022 Saat: 22:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 493 kez okunmuştur

Ürküt & Aslan Hukuk Bürosu İzmitte açıldı
Ürküt & Aslan Hukuk Bürosu İzmit'te açıldı

Ürküt & Aslan Hukuk Bürosunun açılışın da Av. Başar Değer ve Kocaeli Baro Başkanı Bahar Candemir Gültekin'in de eşlik etmesiyle Ömerağa Mah. Şaban sarıgülle sok. Karam apt. No:12/3 İzmit Kocaeli adresin de hizmete açıldı.

Gökçen Ürküt ( 2019) Ankara Üniversitesi Hukuk, Melike Aslan (2019) Kocaeli Üniversitesi den 2019 yılında mezun olan Ürküt ve Aslan, stajyerlik görevini tamamladıktan sonra İzmit’te hukuk bürosunu hizmete açtılar.

‘YOLUNUZ AÇIK OLSUN’
Kurdele kesimi sırasında konuşan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Candemir Gültekin: ”Hukuk bürosunun açılması emeği olan başta Gökçen Ürküt ve Melike Aslan'ın aileleri olmak üzere herkesin eline, emeğine sağlık. Açtığınız bu hukuk bürosunda, hak ve adalet arayışınızda yolunuz açık olsun. Doğru yoldan hiç sapmayın. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

‘GÜVENİRLİLİKTEN TAVİZ VERMEYEVEĞİZ’
Açılış programında konuşan Gökçen Ürküt ve Melike Aslan , “Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, güven ortamı içerisinde temsil ettiğimiz kişi ve kurumların haklarını korumaya çalışacağız. İşlerimizi şeffaflık ve güven ortamında yürüteceğiz. Güvenirlilikten asla taviz vermeyeceğiz. ‘Her davanın kazanılması gibi bir olasılığın olmadığı ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duyduğu’ bilinci ile hareket edeceğiz. Bu büroyu açmamız da emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. ” dediler.

Kocaeli Baro Başkanı Bahar Candemir Gültekin den Hayırlı olsun Çelenk'i

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑