Spor

“Transferler henüz bitmedi”

Kocaelispor’un yardımcı antrenörü Turgay Karslı, Erzurum Kampı’nı değerlendirdi ve Bolu’da geçecek ikinci etap çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi

23 Temmuz 2021 Saat: 15:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 515 kez okunmuştur

“Transferler henüz bitmedi”
“Transferler henüz bitmedi”

“SONUCA GİDEN BİR TAKIM İZLEDİK”

Kocaelispor’un yardımcı antrenörü Turgay Karslı “Tek çiçekle bahar gelmiyor. Erzurum kampı bizim için mukavemet ve savunma ağırlıklı oldu. Daha çok güç depoladık. Oyunun savunma ve mücadele yönüne daha çok önem verdik. Bolu kampı ise tamamen hücuma ve taktiğe yönelik çalışmalarla geçecek. Bu ihtiyaçlarımızın büyük bir bölümünü orada karşılayacağız. Hasan Hatipoğlu’nun sakatlanması ile beraber bir talihsizlik yaşadık. Oraya da monte ettiğimiz oyuncu ile o sorunu eksikliği çözebildik. Biz Erzurum’da oynadığımız iki maçta da topu kaybetmeyen ve topu kazanan, kazandığı zamanda sonuca giden bir Kocaelispor izledik. Burada da kazandıktan sonra sonuca nasıl gideceğiz onu görmeye çalışacağız.

“TERCİHİM KANAT FORVET”

Biz her alana daha iyi bir isim bulduğumuz zaman transfer yapacağız. Hiç bir takımda transfer bitmez. Biz şartlara göre mevcut oyuncularımızla yol alacağız. Kanat forvet oyuncusunu daha çok tercih ediyorum. Çünkü orada yerinde oynatamadığımız Bahattin’i izlemek istiyoruz. Dino’da ortaya koyduğu futbolla ben orada olmak istiyorum diyor. Başka bir hücum oyuncusu ile o bölgeyi kalabalıklaştırmak yerine, her iki kenarda oynayabilen bir oyuncuyu dahil etmek istiyoruz.  Yabancı transferi henüz bitmedi diyebilirim. Ama yerli alternatife daha iyi bir oyuncu bulursak orayı kapatabiliriz” ifadelerinde bulundu.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑