Siyaset

Tevfik Mayda mazbatasını aldı

CHP Kartepe İlçe Başkanı seçilen Tevfik Mayda Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı

12 Eylül 2019 Saat: 16:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 766 kez okunmuştur

Tevfik Mayda mazbatasını aldı
Tevfik Mayda mazbatasını aldı

Geçen hafta gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe İlçe Kongresi’nde başkan seçilen Tevfik Mayda, Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Mazbatasını Kartepe İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Sevimli’nin elinden alarak resmen CHP Kartepe İlçe Başkanı olan Mayda’yı CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, CHP Kartepe İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili de yalnız bırakmadı.
'HİÇBİRİMİZİN ŞÜPHESİ YOKTUR'
Mazbatasını almasının ardından kısa bir açıklama yapan Mayda, “Partililerimiz seçim sonucunda göreve layık gördü. Tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım” sözlerini kullandı. Ardından konuşan Sarıbay ise, “Tevfik kardeşimiz çok değerli bir arkadaşımızdır. Görevini layıkıyla yerine getireceğinden hiçbirimizin şüphesi yoktur. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tevfik Mayda mazbatasını aldı

Mayda’yı CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, CHP Kartepe İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili de yalnız bırakmadı.

Tevfik Mayda mazbatasını aldı

Kocaeli Adliyesi’ne gelen CHP Kartepe İlçe Başkanı Tevfik Mayda mazbatasını Kartepe İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Sevimli’nin elinden aldı.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑