Spor

Selahaddin Dinçel, 'Biz hazırız, siz de hazır olun'

Kocaelispor teknik direktörü Selahaddin Dinçel'den mesaj var.. 'Biz hazırız, siz de hazır olun'

6 Ocak 2020 Saat: 16:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 630 kez okunmuştur

Selahaddin Dinçel, Biz hazırız, siz de hazır olun
Selahaddin Dinçel, 'Biz hazırız, siz de hazır olun'

Kocaelispor Antalya kampını noktaladı ve pazar günü İzmit'e döndü. Teknik direktör Selahaddin Dinçel ise salı günü İzmit'te olacak. İki günlük iznini, eşi Hülya hanım, çocukları Hira Nur ve Alperen'le birlikte İzmir'deki evlerinde geçiren Dinçel'e telefonla ulaştık ve ilk yarının kısa bir değerlendirmesini aldık.

KAMP DÖNEMİ AMACINA ULAŞTI

Antalya'da gerçekleştirdiğimiz 15 günlük devre arası kampı tam istediğim gibi noktalandı. Kamp ortamı mükemmeldi. Başkanımız dahil, yönetim kurulu üyelerimizin büyük bir bölümü bizi hiç yalnız bırakmadılar. Yeşil siyahlı formaya gönül vermiş çok sayıda ziyaretçimiz oldu. Hem kondisyon yüklendik hem de oynadığımız 5 hazırlık maçında takımın ve oyuncularımın performansını gördük.

TAKIMIN DENGESİNİ BOZMADIK

İlk yarıda aldığımız sonuçlara baktığımızda, kadrodaki futbolcularımız bizim beklentilerimizin tümüne cevap verdi ve zirveye yerleştik. Ara transferde düşündüğümüz özellikteki ve karakterdeki futbolcuları transfer ettik. Hepsi de takıma katkı sağlayacak yetenekte. Bunu da hazırlık maçlarında gördük. Kulübemiz daha da güçlendi, takımın dengesi bozulmadı. Şimdi daha rahatız.

BEŞ MAÇI DA KAZANABİLİRDİK

Oynadığımız 5 hazırlık maçının 4'ünde berabere kaldık, 2001 ve 2003 doğumlu futbolcularımla çıktığımız son maçı kaybettik ancak isteseydik, ideal kadromuzla sahaya çıkıp hepsini kazanabilirdik. Samsunspor, Bandırmaspor ve Eyüpspor gibi ciddi rakipler karşısında 29 futbolcuma da şans verdim. Herkes rahat olsun. Ben hazırlık maçlarında takımımdan ve oyuncularımdan istediğim her şeyi aldım.

YÖNLENDİRMELER ETKİLEDİ

Dışarıdan yapılan yönlendirmeler genç futbolcumuzu zor durumda bıraktı, bir süre etkisi altına aldı. Artık her şey geride kaldı. Gökdeniz çok genç ve top oynadığı sürede buna benzer yaşayacak daha çok şey var. O'nu vitrine çıkaran takımın Kocaelispor olduğunu unutmamalı. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdi. İkinci yarıda daha istekli ve daha hırslı bir Gökdeniz göreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

PAYAS MAÇINA ODAKLANDIK

En yakın rakibimize 5 puan fark attık. İlk yarıyı lider olarak bitirdik. Kamp dönemi benim istediğim gibi sonuçlandı. Zihinsel ve fiziksel olarak hazırız. Ara transferi noktaladık. 5 oyuncu ile iskeletimizi güçlendirdik.

Biz hazırız ancak ikinci yarının çok daha zor geçeceğini biliyoruz. Ben takımıma ve futbolcularıma güveniyorum. Camiamız da bize güvensin. Payas maçı karnaval havasında geçmeli.

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑