Eğitim

Özel KOTO AOSB MTAL öğrencisi Yıldız, Karate’de Türkiye Şampiyonu oldu

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Nursena Yıldız 2018-2019 Yılı Okul Sporları Karate Türkiye Birinciliği Müsabakaları’ndan şampiyonluk, Hamim Tamyüksel ise bronz madalyayla döndü

8 Nisan 2019 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.163 kez okunmuştur

Özel KOTO AOSB MTAL öğrencisi Yıldız, Karate’de Türkiye Şampiyonu oldu
Özel KOTO AOSB MTAL öğrencisi Yıldız, Karate’de Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Karate Federasyonu’nun düzenlediği, 2018-2019 Yılı Okul Sporları Karate Türkiye Birinciliği Müsabakaları 27 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında, Nevşehir’de gerçekleşti. Okul Sporları Gençler Türkiye Birinciliği 60 Kiloda, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Nursena Yıldız şampiyon oldu. Yıldız, 5 kez çıktığı Tatamide bütün rakiplerini yenmeyi başararak okulunun ve Kocaeli’nin gururu oldu. Aynı müsabakada KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hamim Tamyüksel, 70 kiloda Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya aldı.

BAŞKAN BULUT’TAN KUTLAMA

Karate Antrenörü Timur Doğan’ın Okul Sporları Gençler Türkiye Birinciliği’ne hazırladığı KOTO AOSB MTAL öğrencileri Nursena Yıldız ve Hamim Tamyüksel iki madalya alırken, daha önce Karate’de çeşitli şampiyonlukları bulunan Halit Tamyüksel’in aynı müsabakada sakatlanması üzüntüye neden oldu. Şampiyonada derece alan öğrencileri kutlayan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Öğrencilerimiz dersleri kadar spor başarılarıyla da bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Başarılı öğrencilerimizi kutluyor, okulumuza ve kentimize yeni sporcular kazandırmak için desteklerimizin devam edeceğini özellikle ifade ediyorum” dedi. 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑