Güncel

Özel çocuklara ve ailelerine off road şenliği

Kartepe Off- Road Derneği ve Kocaeli Büyük Aile Derneği işbirliği ile özel çocuklara ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen off road şenliği renkli karelere sahne oldu.

5 Mayıs 2019 Saat: 15:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.168 kez okunmuştur

Özel çocuklara ve ailelerine off road şenliği
Özel çocuklara ve ailelerine off road şenliği

Kartepe Off- Road Derneği, Kocaeli Büyük Aile Derneği, Aile Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü İzmit Şubesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliği ile özel çocuklara ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen off road şenliği renkli karelere sahne oldu.  Sabah saatlerinde Milli İrade Meydanında bir araya özel çocuklar ve aileleri Kartepe Offroad Derneği üyeleri ile bir araya gelerek bol bol fotoğraf çekildi.  Yaklaşık 40 offroad aracının yer aldığı etkinlik özel çocukların yüzünü güldürdü.

 

 

BOL EĞLENCE

Maşukiye Derbent yolu güzergahında doğa gezintisiyle başlayan etkinlik Eğreltidüzü Yaylasında düzenlenen şenlikle devam etti. Gönüllüler tarafından voleybol ve futbol maçlarının düzenlendiği etkinlikte müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Programın sonunda ise  Off road sporcuları tarafından özel çocuklara yönelik offroad parkurunda heyecanlı seviyesi yüksek gösteri gerçekleştirildi.

 

 

GELENEKSEL HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Güzel etkinliğe yönelik açıklamalarda bulunan Kartepe Offroad Derneği Başkanı Sabit Barış “  Özel çocuklarımızla ve aileleri ile bu güzel günde böylesine güzel bir sosyal aktivitede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özel çocuklarımız ve aileleriyle çok güzel bir gün geçirmeyi hedefliyoruz.  Derneğimizin tüm üyeleri gönüllü ve istekli bir şekilde etkinliğe destek verdi. Bu yıl bu etkinliğin birincisini gerçekleştiriyoruz fakat önümüzdeki yıllarda bu etkinliği geleneksel bir hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

MUTLU OLMALARINI İSTEDİK

Kocaeli Büyük Aile Derneği Başkanı Zeynep Aydın Sudan ise yaptığı değerlendirmede “ Bir farkındalık, sosyal sorumluk projesine imza atmak istedik. Bu etkinliğimizde özel çocuklarımızın eğlenerek mutlu olmalarını istedik. Çocuklarımız aileleri ile sınırlı etkinlikler yapabiliyor bu anlamda ailelerinde özellikle bu etkinliğe katılmalarını istedik. Çocuklarının eğlendiğini gören ailelerde gerçekten çok mutlu oluyorlar. Dev bir gönüllü ordusuyla bu güzel günü daha da güzel hale getireceğiz. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyen Kartepe Off- Road Derneği’ne teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑