Güncel

Nusret Acur: "Emeklilerin artık takati kalmadı"

Emekli maaşlarıyla ilgili iktidara uyarılarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, "Emeklilerin artık takati kalmamıştır. Emeklilerimiz için artık gerekeni yapın" dedi

27 Eylül 2023 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 331 kez okunmuştur

Nusret Acur: Emeklilerin artık takati kalmadı
Nusret Acur: "Emeklilerin artık takati kalmadı"

İYİ Parti  Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, emekli maaşıyla ilgili açıklamalarda bulunarak iktidarı uyardı.  İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, meclis açıldığında partinin ilk gündeminin emekliler olacağını ifade ederek, “İYİ Parti olarak 1 Ekim’de meclis açılır açılmaz ilk gündemin emekli maaşları olması gerektiğini ifade ediyor ve iktidarı uyarıyoruz: Emeklilerimiz için artık gerekeni yapın” dedi. 

"İKTİDAR HALKIN TALEPLERİNE KULAK TIKIYOR"


Acur'un açıklamasının tamamı şöyle: “Çağ dışı ekonomi politikaları ile ülkeyi her geçen gün daha da yoksullaştıran  AK Parti iktidarı, halka kulaklarını tıkayıp, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmaya devam ediyor. Artan vergilerle, vergilere bağlı gerçekleşen zamlarla, her gün daha da hissedilen hayat pahalılığı ve enflasyonla vatandaşımızı büyük bir dar boğazın içine sokan iktidar, ne yazık ki halkın tüm taleplerine kulaklarını tıkamaya devam etmektedir. 

'İKTİDARI UYARIYORUZ'


Yoksulluk sınırının yaklaşık 40 bin, açlık sınırının ise temmuz itibariyle yaklaşık 12 bin lira olduğu ülkemizde emekliler 7 bin 500 liralık aylığa mahkum edilmiştir. Parti Sözcümüz Prof. Dr. Kürşad Zorlu’nun da dediği gibi, ranta gelince bir saat bile beklemeyenler, konu emekliler olunca uzattıkça uzatmakta, tüm uyarı ve çağrılarımıza rağmen insanların haklı feryadını duymak istememektedirler. Emeklilerin artık takati kalmamıştır. İYİ Parti olarak 1 Ekim’de meclis açılır açılmaz ilk gündemin emekli maaşları olması gerektiğini ifade ediyor ve iktidarı uyarıyoruz: Emeklilerimiz için artık gerekeni yapın.”

 

Haber Kartepe Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑