Zekeriya Topal CHP den meclis üyeliği için aday adayı oldu

2 Şubat 2019 Saat: 13:36
Zekeriya Topal CHP den meclis üyeliği için aday adayı oldu
Yeni döneme ilişkin yerel yönetim sürecinde görev almaya talip isimlerden biri de Aslanbey ve Kartepe’nin sevilen isimlerinden olan Zekeriya Topal oldu.

Uzun yıllardır aktif siyasetle uğraşan ve CHP Teşkilatının kademelerinde görev yapan Zekeriya Topal, CHP Kartepe'den Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı. CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı’dan başvuru formunu alan Topal’ın önümüzdeki günlerde de resmi başvurusunu yapması bekleniyor.

“HALKA HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı’'nın hayırlı olsun dilekleri ile başvuran, “Sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla,  Kartepe’nin belediyedeki temsilcisi olacağız” diyen Topal açıklamasında; “.Bizim siyaset anlayışımız halktan kopuk değil, halkla birlikte katılımcı, çoğulcu ve sosyal demokrat bir anlayıştır.  Şayet bu göreve gelirsek bu anlayışımızın gereğini ekip olarak, sonuna kadar yapacağımıza dair kimsenin kuşkusu olmasın. Belediye meclis üyeliği aday adaylığımın ülkemize, şehrimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kartepe ve Kartepe halkı için projeler üretip, halkımızın da onayını alarak hayata geçireceğiz. Demokrasinin ilkelerinden kopmadan,  izinden yürüyerek bu yolda halka hizmet etmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ZEKERİYA TOPAL KİMDİR?

1965 Kartepe Aslanbey doğumlu olan Topal Brisa emeklisi. Halen doğup büyüdüğü Aslanbey'de ikamet ediyor. Birçok STK ve spor kulüplerinde yöneticilik yapan Topal, 2014 yılında da CHP'den meclis üyesi adayı olmuştu. Topal evli ve 3 çocuk babası

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız