Yağmur bu hafta da devam ediyor

11 Nisan 2019 Saat: 17:48
Yağmur bu hafta da devam ediyor
Kocaeli’yi etkisi altına alan yağışı hava, bu haftanın tamamında etkili olacak.

Kocaeli’yi bir süredir etkisi altına alan yağmur, uzun bir süre daha kenti terk etmeyecek gibi görünüyor. Mart ayını güneşli geçiren Kocaeli’de etkili olan nisan yağmurları, 1 hafta daha aralıksız sürecek.  Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre Kocaeli, bugün saat 18.00’e kadar sağanak yağmurun etkisi altında olacak. Yağmur, 18.00’den sonra duracak.

Sıcaklık ise en düşük 10, en yüksek 17 derece seviyesinde seyredecek. 12 Nisan Cuma günü yani yarın da hava yağmurlu ancak sağanak yağışın kuvveti biraz olsun düşecek.

Sıcaklık en düşük 10, en yüksek 19 derece olarak hissedilecek. 13 Nisan Cumartesi günü, sağanak yağış kuvvetini yine artıracak, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 22 dereceye çıkacak. 14 Nisan Pazar günü de hava sağanak yağışlı, en düşük sıcaklık 11, en yüksek sıcaklık 19 dereceye gerileyecek.

15 Nisan Pazartesi günü de sağanak yağışın devam edeceği görülüyor.

En düşük sıcaklık 10, en yüksek sıcaklık 17 derece olacak. Orta vadeli tahminlere bakıldığında 16 Nisan Salı ve 17 Nisan Çarşamba günü de Kocaeli’de yağmurun etkisini sürdüreceği görülüyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız