VOLEYBOLDA KARTEPE RÜZGARI

22 Kasım 2018 Saat: 18:59
VOLEYBOLDA KARTEPE RÜZGARI
Türkiye Erkekler Voleybol II’nci lig II’nci Grup’ta mücadele eden Kartepe Belediyespor, Ankara deplasmanında Maliye İhtisas’ı yenerek liderliği elden bırakmadı.

KARTEPE BELEDİYESPOR LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in girişimleri ve destekleri ile kurulan Kartepe Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Ankara deplasmanında Maliye İhtisas Erkek Voleybol Takımı’nı 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

İDDİALI İLERLİYOR

Türkiye Erkekler Voleybol II’nci Ligine fırtına gibi giren Kartepe Belediyespor Erkek Voleybol Takımı geçen hafta kendi sahasında Akyazı Belediyespor Erkek Voleybol Takımına 3-2 kaybetmişti. Bu hafta sonu en yakın takipçisi olan Maliye İhtisas Erkek Voleybol Takımı’na konuk olan mavi-yeşilli temsilcimiz Beştepe Spor Salonu’nda oynanan zorlu mücadeleyi 3-2 kazandı.

MALİYE İHTİSAS 2-3 KARTEPE BELEDİYE SPOR

Türkiye Erkekler Voleybol II’nci Ligi II’nci Grup’ta 8’inci karşılaşmada Beştepe Spor Salonu’nda çıkan Kartepe Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Maliye İhtisas Erkek Voleybol Takımı ile kıyasıya mücadele etti. Karşılaşmanın ilk iki setini Kartepe Belediyespor 23,25, 14-25 sonuçlarla kazandı. Karşılaşmanın üçüncü ve dördüncü setini 26-24 ve 26-21 sonuçla kaybetti. Final setinde Kartepe Belediyespor rakibini 13-15‘lik sonuçla yenerek karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız