Ünlü, MHP’li meclis üyelerine seslendi

9 Nisan 2019 Saat: 16:16
Ünlü, MHP’li meclis üyelerine seslendi
İzmit Belediyesi MHP’ li meclis üyelerinin CHP’ ye transfer olacağı dedikodularına cevap veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP’li meclis üyelerine yapılan tekliflere ise “Kimse tenezzül etmesin, bunun bedeli ağır olur” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık açıklamasını il binasında gerçekleştirdi. Pazartesi günü meclis üyeleriyle sahaya inerek vatandaşların sorunlarını dinleyecek olan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçelerdeki sorunları rapor edip Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teslim edecek.

NAMUSUM DEDİĞİ CUMHUR İTTİFAKI

Açıklamada konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP kendi meclis üyeleriyle bir toplantı yaptı. Genel merkezin talimatı ile Ak Parti’nin listelerinden ayrılıp komisyonlarda yer almaya başladı. Buradaki ana fikir muhalefet partisinin meclis üyeleri değildir. MHP, ‘Namusum’ dediği Cumhur İttifakı ile aynı kararlara riayet eden bir çalışma içerisinde olacaklardır” dedi.

ÇALIŞMALARDA KESİNLİKLE PAZARLIK YOK

Meclis üyelerinin ilçelerde yakın zamanda çalışmaya vatandaşlara hizmet götürmeye başlayacaklarını ifade eden Başkan Ünlü, “İlçelerindeki vatandaşların hizmetinde olacaktır. Yapılan çalışmalarda kesinlikle bir pazarlık yoktur. MHP’nin kırmızı çizgileri korunacak, ilkeli siyasetine riayet edilecektir. 15 Nisan Pazartesi itibariyle tekrar sahaya çıkacağız. Pazartesi günü Gebze, Darıca ve Çayırova belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti yapacağız. Kocaeli kamuoyuna Cumhur İttifakı’na verdikleri desteklerden dolayı teşekkür broşürü hazırlayıp dağıtacağız” dedi.

KİMSE TENEZZÜL ETMESİN

CHP’nin MHP’li bazı meclis üyeleri ile pazarlık yaptığı dedikodularını da değerlendiren Başkan Ünlü, “Dedikodu ile yönetilecek bir parti değildir. MHP’nin hiçbir meclis üyesi, MHP’nin çizgisine, liderinin, il ve ilçe teşkilatlarının talimatından ayrı hareket edemez. Bu talimata karşı gelecek hiçbir meclis üyesi yoktur. Teşkilat prensibine ve disiplinine uygun seçilmişlerdir. Hepsi teşkilatın tozunu yutmuş, teşkilatta çaycılık yapmıştır. Böyle bir şeye kimse tenezzül etmesin, bunun bedeli ağır olur” ifadelerini kullandı.

HUKUKU BEKLEMEK ZORUNDAYIZ

Henüz mazbatasını alamayan belediye başkanları için de bir değerlendirme yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Zillet ittifakının adayları seçim sonuçlarının Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne götüreceğiz diye haklarını kullanıyorlarsa bu günde iktidar kendi itirazlarıyla ilgili hukuki yolları takip ediyor. Herkes bu süreci hazmederek beklemek zorunda. Yaptım oldu değil. YSK mazbatayı kime verdiyse oranın belediye başkanı o olacak. Herkes hukuku bekleyecek. Biz hukuk devletiyiz” dedi. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız