Murat Aydın “Sporda sağlık konusunu çok önemsiyoruz”

27 Kasım 2018 Saat: 14:09
Murat Aydın “Sporda sağlık konusunu çok önemsiyoruz”
KASKF Başkanı Murat Aydın,Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Temsilcisi Mithat Ağa Antikkapı’da basının karşısına çıktı.

İlimizde görevli basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen Kaskf Başkanı Murat Aydın yaklaşık bir saatlik toplantıda basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının büyük bölümünü Amatör sporcuların sağlığı konusuna ayırdı.

Programa katılan tüm basın mensuplarına teşekkür eden Murat Aydın davetli olduğu tüm programlara katılmaya çalıştığını her günün çok yoğun geçtiğini söyledi.

Kulüplerimiz Derbis sistemini aktif kullansın

Dernek Yönetmeliği konusunda yapılan değişiklik hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Murat Aydın Derbis sistemi ile tüm üyelerin bilgilerinin sisteme girme zorunluluğu bulunduğunu KASKF olarak 310 üyenin kimlik bilgilerinin sisteme kaydedileceğini ifade etti.Kocaeli Amatör Federasyonuna Genel Kurul evraklarını ulaştırmayan kulüpler bulunduğunu ivedilikle kulüplerin bilgilerini güncellemeleri gerektiğini hatırlattı.

“Sporda sağlık konusunu çok önemsiyoruz”

İlimizdeki sahalarda 45 civarında sağlıkçı ile çalıştıklarını ve ücretlerini ödediklerini açıklayan Murat Aydın “sağlık kurumlarından emekli olan sağlıkçıların Federasyona başvurmalarını bekliyoruz. Görevlendirmeleri hemen yapalım.” dedi

“Romatem ile anlaşmamızı yeniledik”

Romatem ile olan anlaşmayı yenilediklerini belirterek birçok oyuncunun burada hizmet aldığını çok kısa bir süre sonra Özel Kocaeli Hastanesi ile çok kapsamlı anlaşma imzalanacağını normal bir hastanede bulunan tüm poliklinik hizmetlerinin burada verileceğini söyledi.

Basın mensuplarında gelen soruları cevaplayan Murat Aydın 2009 Haziran ayında yapılacak seçimlerde aday olacağı şekilndeki soruya ise görevinin başında olduğunu ailesi,çevresi ve kulüplerin istişaresi sonunda karar vereceğini hiçbir zaman ben merkezli düşünmediğini sürekli toplumsal düşündüğünü ifade etti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız