Muhtar Gündüz; Yetkililere Öneri de Bulundu

28 Eylül 2018 Saat: 21:14
Muhtar Gündüz; Yetkililere Öneri de Bulundu
Suadiye Mahallesi Muhtarı Vehbi Gündüz Sosyal Medya hesabı üzerinden yetkililere seslendi 'Suadiye ve Çepni Mahallelerini seçime tek mahalle olarak sokun'

Suadiye Mahallesi Muhtarı Vehbi Gündüz dün sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Bilindiği üzere Suadiye sınırları içerisinde iki muhtarlık var. Birisi Suadiye Muhtarlığı, bir diğeri ise Çepni Mahallesi Muhtarlığı. Suadiye Mahallesi Muhtarı Vehbi Gündüz konu ile ilgili yaptığı açıklamada iki mahallenin birleştirilmesinin mahalle insanlarına daha iyi hizmet anlamına geleceğini ve yetkililerin bu konu ile ilgili önümüzdeki seçimlere kadar girişimlerde bulunmalarını talep etti. Gündüz'ün sosyal medya hesabındaki yazılı metni şöyle;

Değerli Suadiye halkının taktirlerine sunulmuştur.
Suadiye Mahallesi olarak tek mahalle olmak istiyoruz
Çepni ve Suadiye mahalleleri olarak iki ayrı mahalleyiz. Gönüllerimizin birlikteliğini mahallelerimizin birleştirilmesiyle sürdürmek istiyoruz. Gelecek nesillerimize daha yaşanılabilir bir mahalle bırakabilmek için Suadiye ve Çepni mahallelerimizi birleştirmek istiyoruz. Birlikte rahmet vardır düsturundan hareketle, bu birleşmenin Suadiyemizin’in hayrına olacağını düşünüyoruz.
Güçlü bir ses olarak, hizmetleri daha kısa sürede vet daha kaliteli olarak alabilmek için bu adımın çok önemli olacağına inanıyoruz. Mahalle sakinlerimizin, kanaat önderlerimizin, genciyle yaşlısıyla tüm Suadiye halkının bu oluşuma, destek vereceğini düşünüyoruz. 
Önümüzdeki yerel seçimde tek bir mahalle olarak seçime gidilmesi için gereken adımların atılmasını mahalle sakinleri olarak yetkililerimizden talep ediyoruz.

Suadiye Muhtarı Vehbi Gündüz

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız