MHP li Adıgüzel Meclis Üyeliği Adaylığını Suadiye de Açıkladı

9 Şubat 2019 Saat: 01:14
MHP li Adıgüzel Meclis Üyeliği Adaylığını Suadiye de Açıkladı
MHP Kartepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Cüneyt Adıgüzel, Suadiye merkez de açıkladı.

Cüneyt Adıgüzel yaptığı açıklamada; Geçtiğimiz hafta Suadiye merkezde bulunan Suadiyeliler Derneğin de MHP Kartepe Belediyesi meclis üyesi adaylığını ilan eden Adıgüzel, ilçe halkının derdiyel dertlenmeye geldiğini ifade etti.

ADIGÜZEL CUMHUR İTTİFAKI BİRLİKTELİĞİYLE YEREL DE DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Adıgüzel;Cumhur ittifakı ve Demokrasi adına çıktığımız bu kutlu dava da Milliyetçi Hareket Partisi bilinciyle, teşkilatın bana uygun gördüğü bu mukaddes görevi beka ve istikrar adına en iyi şekil de temsil edeceğim. Bu yörenin vatandaşı Kartepe nin evladı olmak beni onurlandırıyor. Yaptığım istişareler sonucun da gördüğüm destek, sıkılan elin ve gülümsiyen gözler benim azim ve hırsımı bir okadar daha arttırdı. 

Allah ın izniyle siz büyüklerimin, kardeşlerimin, ablalarımın bana duyduğunuz güven beni daha ileriye taşıması için bir güçtür. Bu doğrultuda bunu başarırsak Allah ın izniyle ilçeme meclis üyesi olarak güzel hizmetler edeceğim dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyesi Adaylarımızın genç olması ve halkın için den Ülkü Ocakların dan yetişmiş ve her biri nin bu görev için uygun görülmüş herhangi bir partide bugune kadar Ülkücü zihniyeti harici bulunmayan siyasi anlayışıyla bu dava nın ehli bir neferleridir.

Kartepe de artık öncelikle Cumhur ittifakı Beka için Milli Karar Cumhur İçin İstikrar bilinciyle yönetim anlayışıyla halk la iç içe olarak, derdiyle dertlenmeye, istekleriyle azim ve dürüstlükle çalışmaya Kartepe mizi daha güzel yarınlara taşımak için bu göreve talip oldum.  Rabbim bu doğrultuda Peygamber efendimizin adaleti Allah ın lütfu ile bizi bu görevde halkımızın daima duasını alarak hayırlara vesile olmak amacı ile çalışacağım.

Allah muvaffak eylemeyi ve hayırlara vesile olmamızı nasip eder inşallah dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız