Köseköy Ateşspor’dan müthiş geri dönüş..4-4

21 Kasım 2018 Saat: 16:12
Köseköy Ateşspor’dan müthiş geri dönüş..4-4
1.Küme A Grubunda sahalarımızda ender görülen bir maç oynandı.Köseköy Ateşspor ilk devreyi 4-0 yenik kapatmasına rağmen pes etmedi ve mücadeleci futbolun karşılığında bir puan alarak deplasmandan mutlu döndü.

15 dakikada 3-0 oldu

Çerkeşlispor tecrübeli kanat oyuncusu Yuşa’nın attığı gollerle maçın ilk çeyreğinde üç farklı üstünlüğü yakaladı.Çerkeşlispor ilk devrenin son anlarında Musa’nın golüyle ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.

Köseköy Ateşspor’dan müthiş geri dönüş

Maçın ilk yarısını kalesinde peşpeşe gördüğü gollerle 4-0 yenik kapatan Köseköy Ateşspor ikinci yarı bambaşka bir oyunla sahadaydı.Kadrosunda çok tecrübeli ve süratli kanat oyuncuları bulunan Köseköy Ateşspor A Takım düzeyinde sahalarımızda ender yaşanan bir olaya imza attılar.

Yok böyle bir maç

Ekrem,Sakıphan (2) ve Sinan’ın golleriyle maçı 4-4’e getirdi.Maçın son dakikalarında yakaladığı pozisyonlarda galibiyete çok yaklaşmasına rağmen sahadan 4-4 beraberlikle ayrıldı.İlk yarısını 4-0 geride kapattığı deplasman maçında müthiş futbolu ile bir puanı hanesine yazdırdı.Playoff yarışında kazandığı kritik puanı hanesine yazdırmayı başardı.

9.Hafta sonuçları

Arslanbey Org.San.Spor:2 Çayırova Menderesspor:1

Hereke Yıldızspor:0 İzmit FK:0

Çerkeşlispor:4 Köseköy Ateşspor:4

Yenimahallespor:3 Gölcük İdman Yurduspor:0

Kadıköyspor:0 Başiskele Beld.Spor:3

Haber ve Fotoğraf:Osman DEMİR

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız