Kocaman, otobüsçülerle buluştu

13 Şubat 2019 Saat: 14:29
Kocaman, otobüsçülerle buluştu
AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte 84 No’lu Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Cemil Kurt ve yönetimini ziyaret etti

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın ve ilçe yöneticileriyle birlikte 84 No’lu Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Cemil Kurt ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Kooperatif Başkanı Kurt, talep ve önerilerini aktardı.

 

ALTERNATİF ULAŞIM YOLLARI

Kartepe Belediye Başkan Adayı Kocaman, “Kartepemiz başta olmak üzere kent genelinde ulaşımda ciddi anlamda yatırımlar yapılmaktadır. Zamanında Merhum Adnan Menderes tarafından yaptırılan D-100 için ‘uçak mı indireceksiniz’ diyenler vardı. Bugün gelinen nokta da bu yol da bizlere yetmiyor. Bunun içinde alternatif ulaşım yolları gündeme gelmektedir.

 

ÇAKIR, “GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Yeni dönemde merkez durumuna gelen Kartepemizde ulaşım alanında gereken yatırımların yapılmasına devam edilecektir” şeklinde konuştu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ise “Merkezi yönetim olarak yerel yönetimlerin ihtiyaçları doğrultusunda gereken bütün destek sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız