Kocaman: “Kartepe’de zor olmayacak”

27 Ocak 2019 Saat: 14:33
Kocaman: “Kartepe’de zor olmayacak”
AK Parti Kartepe Aday Tanıtım Toplantısı, partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, “31 Mart akşamı Kartepe’de şenliğimiz var” dedi

YOĞUN KATILIM

AK Parti Kartepe Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Ataevler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, İl eski Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, Kartepe Belediye başkan aday adayı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

katilim-063.jpg

 

HUZUR İÇERİSİNDEYİM

Programda ilk olarak kürsüye çıkan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Yeni bir dönem başlıyor. Bu güzel ülkeye hizmet etmekten onur duyuyorum. Yaklaşık 10 yıl önce tribünden sahaya inerek çalışmalara başladık. Niyetimiz hoş bir sada bırakmaktır. “Şimdi Kartepe” dedik. Aksiyon dolu 5 yıl geçti. Bu 5 yılda unutulmayacak olaylar oldu. Hamd olsun hazırladığımız hizmet projelerimizi hayata geçirdik. 41 proje yapacağız diyerek yola çıktık ve sözümüzü tuttuk. Sözümü yerine getirmenin huzuru içerisindeyim” ifadelerini kullandı.

 

saygi-durusu-003.jpg

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

Kartepe’de hedeflenen 41 projenin iki katı proje yaptıklarının altını çizen Üzülmez, “Gönül belediyeciliğini Kartepe’de merkezimize aldık. Alo Evlat Projemizle sosyal belediyecilik örneği sergiledik. 50 yıllık hayal olan teleferiğin ihalesini yaptık, yeni yönetim açılışını yapacak. 1 Milyar liranın üzerinde yatırım yaptık. Ben Mustafa Kardeşimin bundan sonra yapacağı projeler için şimdiden heyecan duyuyor ve başarılar diliyorum. Bazen hatalar yapmışızdır. Hakkınızı helal edin. 2019-2024 dönemi Kartepe çok daha güzel olur İnşallah” şeklinde konuştu.

KOCAELİ’NİN ŞAMPİYONU OLACAK

Üzülmez’in ardından kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, “Bizim için makamların önemi yok. Milletimizin önemi var. AK Parti olmasaydı biz buralarda olamazdık. 31 Mart sabahı Hüseyin Başkan görevi Mustafa Başkana verecek. Tahir Büyükakın hocamız İbrahim başkanın yanında staj yapıyordu. O da bayrağı alıp çok daha yukarılara çıkaracaktır. 31 Mart akşamı Kartepe Kocaeli’nin şampiyonu olacak İnşallah” diye konuştu.

HALKIN DUASINI ALMAK ÖNEMLİ

Yaman’ın ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Az konuştuk, çok çalıştık. Belediye başkanlığı hizmet yeridir. İnsanlarımızın mutlu edileceği çalışmaların yapılacağı yerdir. 31 Mart’tan sonra Tahir kardeşimiz bizden daha güzel hizmetler yaparak devam edecek. Hiçbir tereddüdümüz yok. Fiziki belediyeciliği biz yaparız. Bir de gönül belediyeciliği var. Halkın duasını almak çok önemli. Vatandaşa “Allah Razı Olsun” dedirttiysek dünyalar bizimdir” diye belirtti.

 

toplu-032.jpg

 

MAKAM ARABASI YOK ARTIK

“AK Parti karşıtı olanlar kendilerine Millet İttifakı diyorlar” diyen Karaosmanoğlu, “Birleştikleri tek nokta AK Parti karşıtlığı. CHP’nin büyükşehir adayı bile yok. Geminin kaptanı yok. Yürüyen bir gemi yok. Bir ilçede adayın olsa ne olur. CHP İYİ Parti’ye büyükşehir adaylığını lütfetmiş. Adları mülayim. Sert olsalar ne yazar kardeşim. Herkesi sandığa götüreceğiz. 31 Mart’tan sonra da devir teslimimizi yapacağız. Bunlar emanet görevlerdir. Mahkeme kadıya mülk değildir. Ben 31 Mart’tan sonra belediye otobüsüne binip evime gideceğim. Makam arabası yok artık” ifadelerini kullandı.

“KARTEPE BİR BAŞKA GÜZEL”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ardından söz alan AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, “AK Parti’nin bir neferi olarak çok çalıştım. Hepimiz bu dava için çalışan insanlarız. Kartepe’de zor olmayacak. En iyisini yapma zorunluluğumuz var. Kocaeli çok güzel bir şehir. Başiskele, Karamürsel çok güzel ama kusura bakmayın Kartepe bir başka güzel. Hayallerimizin peşinden koşacağız. En büyük projemiz gönülden hizmet etmektir. Oynanan oyunları görüyorsunuz. 31 Mart seçimleri dünyaya verilecek mesajın seçimidir. 31 Mart akşamı Kartepe’de şenliğimiz var” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız