Kocaman’ın hedefi gönüllere girmek

27 Ocak 2019 Saat: 17:45
Kocaman’ın hedefi gönüllere girmek
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Av. Mustafa Kocaman, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Kocaman, İlçe SKM programları kapsamında seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gönüllere girmeye talibim diyerek çıktığı yolda çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Kocaman, Kartepeli vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi görüyor. YOĞUN İLGİ Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Kartepe Belediye Başkan adayı olan Av. Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın, SKM Başkanı Niyazi Aydın ve İlçe Yöneticileri ile birlikte saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kartepelilerin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan Kocaman, Kartepeli vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi görüyor. Güler yüzü ve sempatik tavırları ile gittiği yerlerde sevgiyle karşılanan Kocaman, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan elden ele gönülden gönüle hemşehrilerimizle birlikte olmaya her zaman devam edeceğiz diyor.

YÜZÜKLERİ KOCAMAN TAKTI

Uzuntarla’dan Sarımeşe’ye, Maşukiye’den Ketenceler’e, Eşme’den Uzunçiftliğe kadar İlçe’de adeta ayak basmadık yer bırakmayan Kocaman, talip olduğu gönüllere girme yolunda da hızla ilerliyor. Bölge sakinlerinin acılarına ortak olan Kocaman, “Evlilik yolunda ilk adımı atan Ataevler Mahallesinden Esra Gençtürk ile Fatih Bilaloğlu’nun nişan yüzüklerini takarak genç çiftin ve ailelerin mutluluğuna da ortak oldu. Rabbim nikahlarını kıymayı da nasip etsin inşallah” dedi.

GENÇLERLE BİR ARADA

Genç yaşta siyasete başlayan Kocaman, gençlere de büyük önem veriyor. Ketenceler Gençlik Kampında gençlerle bir araya gelen Kocaman, “ Gençlerimizin heyecanına, dinamizmine enerjisine her zaman ihtiyacımız var. Derdimiz bir. Söz verdik söz aldık. Daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı. Kocaman ayrıca 31 Mart'ta ilk defa oy kullanacak gençleri de ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, desteklerini istiyor.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

Hasta ziyaretlerini ihmal etmeyen Kocaman, kanaat önderleri ile de sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunup, fikir alıyor. Kendisi de uzun yıllar sporla uğraşan Kocaman, bölgedeki spor faaliyetlerinde de yer alıyor, spor kulüplerine destek oluyor. BAL Liginde mücadele veren Büyük Derbent Spor- Derince Belediye Spor maçını ve Kartepe Belediyesi Erkek Voleybol takımı- Esenyurt G.S.K karşılaşmasını tribünden takip eden Kocaman, “Her dönem olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olacağız” dedi.

KABUL GÖRÜYOR

Esnaf ziyaretlerini de aralıksız sürdüren, hemşerileri ile oturup sohbet eden, çaylarını içen Kocaman, gittiği her ortamda sıcak samimi bir şekilde karşılanıyor. Allah hepsinden razı olsun. Gönüllere girmek için sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız diyen Kocaman, Kartepeliler tarafından çok çabuk kabullenilmiş görünüyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız