Kocaman, "İlçe kültürünü birlikte oluşturacağız"

29 Mart 2019 Saat: 16:37
Kocaman, "İlçe kültürünü birlikte oluşturacağız"
Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneğine misafir oldu

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman beraberinde İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top İlçe Başkanı Sadık Yılmaz İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak belediye meclis üyeleriyle birlikte Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Mümin Karagöz yönetim kurulu ve dernek üyelerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Mümin Karagöz Kartepe Belediye Başkan adayımız derneğimizi ziyaret etmiştir. Kendisine başarılar diliyorum dedi.

STKLARIN ÖNEMİ BÜYÜK

Ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Kocaman Hemşehri derneklerimizin örfümüzü adetlerimizi gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillere aktarma hususunda büyük bir önem taşıdığına inanıyoruz. İlçe kültürünün oturması hususunda derneklerimizin ve STKlarımız önemli bir rolü var. Allah nasip eder hizmet bayrağını bizler alırsak uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz açıklamasında bulundu.

BİRLİKTE YAPACAĞIZ

31 Mart seçimleri ile yeni Kartepe için yola çıkacağımız tarihtir diyen Kocaman Kartepemize hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda sizlerle birlikte hizmet edeceğiz. Kartepemiz yeni bir ilçemizdir. Bundan dolayı da bu zamana kadar birçok hizmetler yapıldı. Bu hizmetler yapılırken eksikler olabilir. Bunları birlikte gidereceğiz. Hemşehrilerimiz bizlere olan ilgisi bizleri sevindirmektedir. Makamlar sadece hizmet etmek için aracıdır şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız