Kocaman, "Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar"...

31 Ocak 2019 Saat: 23:51
Kocaman, "Birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar"...
AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, ilçe yöneticileri ile birlikte Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail İnan ve dernek üyelerini ziyaret ettiler. 

YENİ HİZMETLERE DOĞRU

Ziyarette konuşan AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, “Kartepe’de hizmetlerin devamı için yola çıktık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirilmesi ile yeni bir sürece giriyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. Halkımız kendisine yapılan oyunlara asla izin vermez. Bu zamana kadarda vermedi. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar” dedi.

BATININ ÜZERİMİZDE Kİ PLANLARI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da konuşmasında, “Ülkemiz son yıllarda ciddi sıkıntılı süreçler yaşadı. Bunu birlik ve beraberlik içerisinde geçirdik. Ülkemiz her alandan, her taraftan saldırılara maruz kalmıştır. Bunu batı ülkelerinin üzerimizde uygulamak istedikleri planları neticesinde oldu. Cihan devleti Osmanlı İmparatorluğu’nun parçalanması sonrasında kalan son toprakları üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. Ülkemiz üzerinde batının ‘ne yaşatacaksınız nede öldüreceksiniz’ politikası gütmüştür” dedi.

ZİNCİRLERİ KIRIYORUZ

“Batı politikaları neticesinde ekonomimiz IMF, ordumuzu NATO ve siyaseti ABD ve AB ile kilitlenmiş bir Türkiye’den bugünlere geldik” diyen Yılmaz, “Son 16 yıldır zincirleri kırıyoruz. Bundan dolayı baskıları artıyor. Bu durumu ancak birlik ve beraberlikle aşabiliriz. 15 Temmuz ile iç savaş çıkarmaya çalıştılar. Çukurlar kazdırdılar. Doğuda yaşayan halkımızı tahrik ettiler. Son bir yıl içerisinde 600 şehit verdik. Şehitlerimizin ödediği bedelin karşılığını ödeyemeyiz. Bunun için de bu oyunlara izin vermemeliyiz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız