KOCAELİ Lİ AMATÖRLER ANTALYA YA YOLA ÇIKTILAR

12 Ekim 2018 Saat: 02:48
KOCAELİ Lİ AMATÖRLER ANTALYA YA YOLA ÇIKTILAR
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri 5 ci başkanlar kurulu toplantısı için Antalya doğru yola çıktı.

12-15 Ekim tarihleri arasında Antalya Side Sueno Otel de gerçekleşecek olan 5 ncı başkanlar kurulu ve spor çalıştayına ilimizde faaliyet gösteren spor kulüp başkanları, belediye başkanları ve spor adamları davet edildi. 
KASKF nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ve 3 gün sürecek olan çalıştaya 7 otobüs federasyon bahçesinden saat 24.00 te hareket etti. 


KASKF başkanı Murat Aydın Antalya dan telefonla görüntülü canlı bağlantıyla kısa bir koşma yaptı. Başkan Aydın; Katılım sağlayan tüm spor kulüpleri başkanlarına teşşekkür etti. Aydın programın akışıyla ilgili kısa bir bilgide verdi. Programın ilk günü olan cuma günü serbest olacağını ifade etti. Cumartesi günü sabah yürüyüşünün ardından Amatör Spor haftası münasebetiyle sabah yürüyüşü ile başlayacak olan program; daha sonra tüm davetlilere sunumlar yapılarak konuşmacılara söz verileceği belirtti. 
Bir çok sportif etkinliklerin yapılacağı çalıştay; 15 ekim pazartesi günü sona erip, kafile yine otobüsle izmit e dönüleceği ifade etti.

Futbol il temsilcisi Mithat Ağa kısa bir konuşma yaparak katılımcılara 5 ci başkanlar kurulu toplantısıyla ilgili bilgi verdi.

5 ci Antalya Başkanlar kurulu Toplantısına bayan Spor severlerde katılıyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız