KARTEPELİLER MURAT YILDIZ’I BAĞRINA BASTI!

2 Aralık 2018 Saat: 01:00
KARTEPELİLER MURAT YILDIZ’I BAĞRINA BASTI!
AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor.

AK Parti’de en dikkat çeken çıkışlardan birini yapan İnşaat Mühendisi Murat Yıldız, Kartepe’de esnaf, kahve, çarşı Pazar ve STK ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılan Yıldız, hem talepleri dinliyor, hem de Kartepe’ye dair düşüncelerini vatandaşlarla paylaşıyor.

ÖZ UZUNTARLA KOOPERATİF ZİYARETİ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız’ın trafiği dün de yoğundu. Yıldız program kapsamında ilk olarak Kartepe Öz Uzuntarla Kooperatifi’ni ziyaret etti. Burada kamyoncu esnafı tarafından karşılanan Yıldız’a ilgi yoğun oldu. Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden ziyaret sonrası Yıldız ve kamyoncu esnafı hatıra fotoğrafı çektirdi.

İSTASYON PARK CAMİ DERNEĞİ

AK Parti’nin en genç başkan aday adaylarından Murat Yıldız, kooperatif ziyaretinin ardından İstasyon Mahallesi’nde cami cemaati ile bir araya geldi. İstasyon Park Camii lokalinde cami cemaati ile buluşan Yıldız, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Yıldız’a başarı dileklerini iletti.

EMEK MAHALLESİ TEŞKİLAT ZİYARETİ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, yoğun gerçekleştirdiği ziyaret programını Emek Mahallesi teşkilatına yaptığı ziyaretle sürdürdü. Yıldız burada yaptığı değerlendirmede, “Güzel bir ziyaret olduğunu ifade ederek Allah tekrarını nasip etsin” ifadelerini kullandı.

TEPECİK KAHVE ZİYARETİ

Ziyaret kapsamında Tepecik bölgesini de ziyaret eden Murat Yıldız burada da vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Tepecik’in sorunlarının çözümü konusunda Murat Yıldız’ın büyük gayretleri olduğunu belirten vatandaşlar, Yıldız’ın bundan dolayı kendileri için ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi. Sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı bölge sakinlerine teşekkür eden Yıldız, hepbirlikte çok daha güzel projelere imza atacaklarını söyledi.

ADIGE KÜLTÜR DERNEĞİ ZİYARETİ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Yıldız, Kartepe’nin önemli derneklerinden Adıge kültür Derneğini de ziyaret etti. Dernek Başkanı Sedat Yenişen ve yönetimi tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Yıldız, “Toplumun tüm dinamiklerinin yönetim anlamında önemli katkılar sunacağına inandığını belirten Yıldız dernek üyelerine samimi bir ortamda bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. ” dedi.

KÖSEKÖY MAHALLESİ ZİYARETİ

Kahve ziyaretleri kapsamında Köseköy Merkez’e de uğrayan Yıldız, burada mahalle sakinleriyle istişare yaptı. Aday gösterilmesi durumunda çok önemli projeleri hayata geçireceğini belirten Yıldız, partimizin alacağı karara elbette saygımız sonsuz olacaktır. Parti büyüklerimiz bu görevi bize verirse

şüphesiz elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz. Enerjimizi, bilgimizi, tecrübemizi ilçe halkımıızn yararına aktarmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız