KARTEPELİ PEHLİVAN AİLESİNİN MUTLULUĞU

11 Ekim 2018 Saat: 16:03
KARTEPELİ PEHLİVAN AİLESİNİN MUTLULUĞU
Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bulunan altın, para ve eşyaların sahibi olan Naim-Huriye Pehlivan çiftine teslim edildi.

Kartepe Dumlupınar Mahallesi’nde ikamet eden Naim-Huriye Pehlivan hayatlarının şokunu yaşadıkları günde yüzü Kartepe Belediyesi ile güldü. Pehlivan çifti Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan çeşme yanında unuttukları çantayı, sabah mesaisinde olan Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden Şahin Güngör, Metin Şimşek ve Engin Mut tarafından bulundu.

100 BİN TL BULUNDU

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri buldukları çantayı Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne tutanak ile teslim etti. Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından açılan çantanın içerisinden çıkan herşey fotoğraf ve görüntülenerek kayıt altına alındı.

ÇANTA TESLİM EDİLDİ

Zabıta Müdürlüğü, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı tahkikat sonrasında çantanın Naim-Huriye Pehlivan çiftine ait olduğunu tespit ettiler. Kartepe Belediyesi’ne gelen Pehlivan çantalarını Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır tarafından teslim edildi.

DİKKATLİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin “Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz 7/24 Kartepemizde hizmet vermektedir. Hatırlanacağı üzerine daha öncede belediye personelimiz kaybolan çantalarını bulmuştu. Ekiplerimiz bugünde dikkatli davranmaları neticesinde Kartepeli ailemize teslim ettiler. Kendilerinin bu özverili ve dikkatli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

DÜRÜST VE ÇALIŞKAN EKİP

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır “Kartepemizde Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in vizyonu çerçevesinde yatırımlarımıza devam ederken, belediye personelimizde özverili ve dikkatli çalışmasına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçemiz genelinde Kartepeli hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet ediyor. Kartepemizin bu kadar temiz olmasının kahramanları temizlik işleri ekiplerimizdir. Kendilerine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye personelimizin özverili ve dikkatli çalışmalarından dolayı Pehlivan ailesi büyük bir kayıptan kurtulmuştur” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız