Kartepeli Kulüpler Mevlüt Ağra Dedi

17 Mart 2019 Saat: 18:45
Kartepeli Kulüpler Mevlüt Ağra Dedi
Kartepe Kulüpler Birliği Olağan üstü genel kurulu yoğun katılım la gerçekleştiril di. Suadiye Spor Kulübü başkanı Mevlüt Ağra, Kartepe Kulüpler birliğinin yeni başkanı oldu.

Kartepe Kulüpler Birliği Olağan üstü genel kurulu Köseköy Ateş Spor tesislerin de 61 üye den 38 in katılımıyla gerçekleşti. Olağan üstü genel kurula Kartepe de Amatör Spor a gönül veren önemli isimler, mevcut kulup başkanlarının tamamı ve yünetim kurulu üyeleri katıldı. Yapılan oylama sonucun da Maşukiye Spor Kulübün eski başkanı Mesut Öçbe divan başkanlığına, Mustafa Şahin ve Osman Ertuğ katip üyeliğine seçildiler.

ESKİ BAŞKAN ŞAHİN ÜYELERE DERT YANDI

Eski başkan İsmail Şahin; söz alarak geçmiş dönemler de üyelerin derneğe ilgi göstermediğini söyledi ve üyelere dert yandı.

BAŞKAN AĞRA KARTEPE OLDU

Yeni seçilen başkan Mevlüt Ağra; Geçmişte görev alan herkese teşekkür ediyorum. Bal Ligin de Kartepemizi temsil eden takım var bu bize onur veriyor, seçildiğim taktirde önemli projelerimiz olacak diyen Ağra, bir çok kulübümüzün tesisi ve idari binası yok. Yerel yönetimler le işbirliği halin de bu esiğimizi gidereceğiz. Kongre de kazanan tarafın Kartepe olmasını temenni ediyorum dedi.

OFLUOĞLUN DAN KARTEPELİ KULUPLERE DESTEK SÖZÜ

DSP Kartepe Belediye başkan Adayı Temel Ofluoğlu kongreye katılarak Adaylara başarılar diledi. Başkan Adayı Ofluoğlu Seçildiği taktir de Amatör Spora her türlü desteği vereceğini söyledi.

ŞAHİN AĞRA NIN LİSTESİNE GİRDİ

Yapılan konuşmaların sonun da gündemin tek maddesi seçime geçildi. Kulüp başkanlarının yoğun istişareleri sonun da başkan Adayı İsmail Şahin Adaylık tan çekilerek, mevcut başakn Mevlüt Ağra nın listesin de görev alamayı kabul etti. Yapılan açık oylama sonucun da Mevlüt Ağara tüm üyelrin oyunu alarak Kartepe Kulüpler Birliği nin yeni Başakanı oldu.

Üyele teşşekkür eden yeni Başakan Mevlüt Ağra Kartepe kulüpleri nin birlik ve beraberlik içerisin de
her türlü sorunun çözüleceğini ifade etti.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız