Kartepedeki Etkinlik İptal edildi

22 Mayıs 2022 Saat: 16:38
Kartepedeki Etkinlik İptal edildi
Niğde'de meydana gelen feci otobüs kazasında Kartepeli Sude Akkuş hayatını kaybetti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının Adana’da gerçekleştirdiği Gençlik Festivali tamamlandıktan sonra yurdun çeşitli bölgelerinden festivale giden öğrenciler illerine geri dönerlerken bir kaza gerçekleşti.  Gece 04.00 sıralarında Adana- Niğde Otoyolunun Güney Köyü yakınlarında Adana'dan Konya'ya giden tur otobüsü şarampole yuvarlandı. Üzücü kazada 3 genç hayatını kaybederken, biri şoför 42 genç ise yaralandı.

KARTEPELİ SUDE...
Bu üzücü kaza sonrasında hayatını kaybeden 3 öğrenciden 1'inin Kocaelili olduğu ortaya çıktı. Kartepe Köseköy’de oturan ve bir kooperatifte kamyon şoförlüğü yapan Şaban Akkuş’un iki çocuğundan biri olan Sude Naz Akkuş, feci kazada yaşamını yitirdi. Ailesi cenazeyi almak amacıyla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine doğru yola çıktı. Sude Naz’ın cenaze bilgileri ise henüz kesinleşmedi.  Sosyoloji Bölümü öğrencisi olan 20 yaşıdaki Sude Naz Akkuş'un feci kazada vefat etmesinin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş açıklama yaparak, "Adana’daki Gençlik Şölenimizden dönerken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 3 gencimizden birinin Kartepe’de oturan Şaban Akkuş kardeşimizin kızı Sude Akkuş (20) olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim.
Konya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi olan Sude kızımıza ve bu kazada vefat eden gençlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun." dedi. 

KONSER VE ETKİNLİKLER İPTAL
Öte yandan bugün  Kartepe'de yapılması planlanan konser ve eğlenceler iptal edildi. Kartepe Gençlik Festivali adıyla düzenlenmesi planlanan etkinlikte “ Ece Seçkin” konseri de dahil olmak üzere tüm konser ve eğlenceler iptal edildi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız