Kartepe Yüzme Havuzu’nun çatı imalatları başladı

29 Mart 2019 Saat: 16:06
Kartepe Yüzme Havuzu’nun çatı imalatları başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe’de inşa ettiği Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çatısının panel altı kutu profil imalatları tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. Kent genelinde devam eden yüzme havuzları tamamlandıklarında çocukların ve gençlerin yeni spor mekânları olacak. Yüzme sporunda kabiliyetli olan yeni yüzücüler bu mekânlarda keşfedilerek geleceğin sporcuları arasında yerlerini alacak. Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi’nde yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da toplam 3 bin 370 metrekare alanda inşa ediliyor. Yapının inşaat çalışmaları hummalı şekilde devam ederken çatının panel altı kutu profil imalatları tamamlandı.

HAVALANDIRMALARIN KANAL MONTAJI YAPILIYOR

İnşa çalışmaları süren tesisin havalandırma kanal montajı devam ediyor. Seramik duvar kaplama işini tamamlayan ekipler, seramik yer döşemesi imalatlarını hızla sürdürüyor. Duvarlardan sonra seramik yer döşeme işine başlayan ekipler, alüminyum cephe kaplama imalatları için malzeme imalatını atölyede devam ettiriyor. Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlandığında kentteki diğer havuzlar arasındaki yerini alacak.

94 KİŞİLİK TRÜBÜN

Yapı bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa ediliyor. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı 10 metre çocuk havuzu yer alıyor. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak. Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alıyor. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşuyor.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız