Kartepe Şefkatiye den Üzülmeze Rakip Var

23 Kasım 2018 Saat: 15:12
Kartepe Şefkatiye den Üzülmeze Rakip Var
Kartepe Halkı’nın desteğini arkasına alarak Bağımsız olarak aday adayı olan Eyüp Mut, emin adımlarla yoluna devam ederken, gazetemize de adaylığı ile ilgili bu süreci değerlendirdi.

Esnafıyla, komşusuyla birebir diyaloglar kurarak halkın gönlünde taht kuran Eyüp Mut, Kartepe’nin önemli değişikliklere ihtiyacı olduğunu kaydederek önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Mut’un yerel seçimlerde Kartepe’ye bakış açısı:  “1951 Kartepe-Arslanbey doğumluyum. Evli 8 çocuk babasıyım. Kendi bölgemin halkı başka bir partiye aday olmadan Bağımsız olarak aday olmamı istedi. Yerel seçimlerde aday gösterilirsem 5 bin oyum net olarak var.  O bölgenin halkı AK Parti’nin o bölgeye yaptığı hizmetlerden de başkanından da memnun olmadıklarını gördüm bunu da dile getirdiler. Benim aklımda ne başkanlık, ne de aday olmak gibi bir düşüncem yoktu. Yıllardır yaşadığım bölgemin halkı tarafından gelen desteklerle bu yola çıktım. Arkamda kocaman Kartepe Halkı var. Ve ben de bu desteklerle onların bana olan güvenini boşa çıkartmayacağımı bildiğim için emin adımlarla yola çıktım.  Kartepe’nin önemli değişikliklere ihtiyacı var. Bulunduğum ilçenin de sorunlarını iyi biliyorum. O bölgenin insanıyla konuştuğunuz zaman sözlerinden yaşadıkları perişanlıkları anlayabiliyorsunuz. Ben öncelikle bunları gözlemledim. Yatalak hastalara yapılmayan bakımları gördüm, birçok işsiz gencin hala bir umutla iş arayışlarına şahit oldum, belediye başkanıyla görüşmek isteyen vatandaşları oyalayan yetkilileri gördüm. Allah’ın izniyle bölgemin başkanı seçilirsem benim kapım herkese açık olacak. Öncelikle yardımlaşmaları çoğaltacağım. Projelerimizi hayata geçirmek için elimden ne geliyorsa gece-gündüz demeden çalışacağım. Halkımla beraber insan evladı gibi güzelliklerle yaşayacağız.” 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız