İYİ Parti Kartepe ilçe yönetim listesi belli oldu. Dikkat çeken isimler var

20 Nisan 2019 Saat: 15:26
İYİ Parti Kartepe ilçe yönetim listesi belli oldu. Dikkat çeken isimler var
İYİ Parti Kartepe'nin as takımı belli oldu

31 Mart yerel seçimler öncesinde İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanlığı görevine Haluk Tamyüksel'in ataması gerçekleştirilmişti. Bu hafta da il teşkilatı tarafından, İYİ Parti Kartepe İlçe Yönetim Kurulunun ataması gerçekleştirildi. Pazar günü tanıtımı yapılacak olan İYİ Parti Kartepe İlçe Yönetiminin isimleri sır gibi saklanıyor. Ancak Kartepe İYİ Parti'nin ilçe yönetim listesinde dikkat çeken isimlerin yer aldığı gelen bilgiler arasında.

"GÜVENLERİNE LAYIK OLACAĞIZ"

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel gazetemize yaptığı açıklamada; "Seçimlerin hemen ardından, İYİ Parti Kartepe Teşkilatının  yeniden örgütlenmesi  çalışmalarımıza başladık. İYİ'ler olarak 31 Mart seçimlerinde oldukça İYİ performans sergiledik. Belki başarılı olamadık ama "Bu daha başlangıç" diyebileceğimiz bir yolda güçlü bir adım attık. Evet bu seçimler bir başlangıçtı. Ve bu başlangıcın devamında daha dinamik, daha İYİ bir kadroyla yola devam etmek için  il teşkilatımızla birlikte kolları sıvadık. Pazar günü de basınımız aracılığıyla tüm Kartepe'ye tanıtacağımız kadromuzda, önemli isimler, bize yol gösterecek abiler, ablalarımız var. İlçemizde sevilen, sayılan ve bu ilçemize geçmişte önemli hizmetlere imza etmiş isimler de bizlerle birlikte. Böylesine güzel bir kadroyla "Bismillah" diyerek, yarın seçim varmışçasına çalışmalarımıza start verecek,  kaldığımız yerden devam edeceğiz.Şahsımıza tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacak, Kartepe'de İYİ Parti’yi güçlü kılmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bize güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmayacağız” şeklinde konuştu. 

 "BERAAT KANDİLİ DAHA İYİ YARINLARA VESİLE OLSUN"

Birlik ve beraberliğin en büyük servet olduğunun da altını çizen Tamyüksel, şunları kaydetti: "Güven, barış ve huzur ancak herkesin birbirine sevgi ve saygı duyması, kardeşlik, eşitlik, adalet, üretim ve emeğin değer bulmasıyla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşehrilerimin Berat Kandili'ni kutluyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzurla daha aydınlık yarınlara ulaşmasına vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız